Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Penge (Wesley Snipes) minden idők egyik legsikeresebb vámpírvadásza, de úgy tűnik, egyedül már nem képes felvenni a harcot a sötétség ellen. Ráadásul az FBI is üldözi, vérdíjat tűztek ki a fejére, ezért különösen óvatosnak kell lennie. Penge felveszi a kapcsolatot más vámpírvadászokkal, hogy együtt végezzenek a vámpírokkal egyszer s mindenkorra. Azt tervezik, hogy elteszik láb alól a vámpírok ősatyját, Drakulát (Dominic Purcell).
(ps)
 
2016. 10. 02. 07:17 

Nekem tetszett ez a harmadik rész is, igaz tényleg nem tudja az előzőekkel felvenni a versenyt. Látványos lett és a története is tetszett. Az új szereplők közül Ryan Reynolds karaktere lett a lejobb.

 
2015. 12. 07. 12:11 

Az a jó a Penge III-ban, hogy ez a trilógia utolsó része, és többet már nem készítettek. A viccet félretéve a film sajnos elég gyenge lett. A film igyekszik látványos lenni, de a jelenetek egyáltalán nem hitelesek. A történet próbál grandiózus lenni, de csak erőltetett próbálkozáshoz elég. Van azért pár értékelhető akciójelenet a filmben, és aki szerette az első két részt, az nyilván megnézi, de ez a trilógia leggyengébb darabja.

 
2015. 06. 26. 16:37 

A Penge trilógia egyik része sem igazán ütős, de a legrosszabb egyértelműen a harmadik. Az alkotók próbálták felfrissíteni a történetet pár vámpírvadász karakterrel, előjöttek a legnagyobb vámpírral is, még sem sikerült még egy közepesnek mondható filmmel sem előrukkolniuk. A történet csapong, nem logikus, a karakterek túl vannak idealizálva, kicsit sem hitelesek, ahogy nem hiteles a legtöbb akciójelenet sem.

 

Jessica Biel a forgatáson tönkretett egy 300 ezer dollárt kóstáló kamerát, ugyanis egy nyílvesszőt eresztett egyenesen a lencsébe. A rendező arra utasította, hogy célozza meg a kamerát, és lőjön. A kamera előtt védelem gyanánt egy plexi lap volt elhelyezve, amin csak egy kis lyuk volt. Biel pontosan betalált a lyukon, nagyjából 15 méter távolságból.

(ps)
 

Ryan Reynolds 12 kg-ot szedett fel a szerep miatt.

(ps)
 

A film kezdőjelenetét a szíriai sivatagban forgatták helikopterről. Az eredeti tervek szerint Irakban akartak forgatni, de akkoriban a háborús helyzet miatt ez túl veszélyes lett volna.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.