Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fear the Walking Dead


(Fear the Walking Dead)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A nagysikerű Walking Dead című sorozat spin-offja, melynek cselekménye a zombijárvány előtt kezdődik Georgia államban és Los Angelesben, vagyis a Walking Deadhez képest épp az ország ellenkező felén. A történt főszereplője egy latin férfi, aki megpróbálja megvédeni a családját a rájuk leselkedő veszélyektől. (hp)
2015. 08. 24. 15:18 

Nagyon vártam már, és az első rész után azt tudom mondani, hogy bőven megérte. Nagyon jónak ígérkezik, ha így megy tovább, még talán a Walking Deadet is meghaladhatja. Jöhetne már a második rész. :D

2016. 07. 02. 10:36 

Az első évad tetszett, de akkor is úgy éreztem, hogy több van ebben a sorozatban. Azután jött a második évad, ami egészen jól indult, de a végére ellaposodott, már nem tudott újat mutatni.

2016. 05. 29. 17:32 

Ez a sorozat valahogy ahogy nézem egyre gyengébb, pedig reménykedtem benne, hogy jól fog elsülni. A történet nem halad előbbre, a főszereplők egyre ellenszenvesebbek, nem tudom, hogy hogy fog ez tovább folytatódni.

 

A The Walking Dead alkotójának, Robert Kirkman elmondása szerint a testvérsorozat története a járvány kirobbanásával kezdődik, és időben ott ér majd véget, ahol a Walking Dead is.

(hp)
 

Az AMC egyszerre két évadot rendelt be a sorozatból.

(hp)
 

A Fear the Walking Dead első évada 6 epizódból áll.

(hp)
Smoking Barrels: Fear the Walking Dead
Nem fogom megbocsátani, hogy az unalomig ismert zombifilm-expozíciót kellett végignéznem ebben az egy órában, annak ellenére, hogy egyáltalán nem kiugró sorozattól egy ilyen terjedelmes bevezető, és ezért nem nézek el nagyon sok olyan dolgot a Fear the Walking Deadnek, amit egy tiszta lappal indulok műnek valószínűleg elnéznék.
24.hu - Tessék-lássék tört ki a zombiapokalipszis
Nagyok voltak az elvárások a Fear The Walking Deaddel szemben, de csak hellyel-közzel tudott ezeknek megfelelni.
Movieaddicts: Fear The Walking Dead
Arra azért jónak bizonyult, hogy egy kicsit enyhítse az „igazira” való várakozást. Csak ez így olyan, mint az alkoholmentes sör: ha nincs más, megteszi, de amúgy kell a francnak.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.