Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fear the Walking Dead


(Fear the Walking Dead)
Fear the Walking Dead

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A nagysikerű Walking Dead című sorozat spin-offja, melynek cselekménye a zombijárvány előtt kezdődik Georgia államban és Los Angelesben, vagyis a Walking Deadhez képest épp az ország ellenkező felén. A történt főszereplője egy latin férfi, aki megpróbálja megvédeni a családját a rájuk leselkedő veszélyektől. (hp)
2016. 10. 04. 23:06 

A második évad fináléja után tud az ember egy teljes véleményt alkotni, ez előtt még korainak találtam. A The Walking Dead nyomába nem ér, és az első évadnál kicsit átverve éreztem magam, mert úgy harangozták be, hogy ,,előzmény sorozat", a vírus elterjedéséről fog szólni. Ennek ellenére egy teljesen külön álló történet - igaz, hogy korábban játszódik, de a vírusról nem sok mindent tudtunk meg, inkább egy újabb csapat helyzetét nézhetjük másik idősíkban.
Az első évadnál nem sok reményt fűztem a sorozathoz, egy szerethető karakter nem volt, és mire a történet izgalmassá vált, már vége is lett...
Ám jött egy igazán jól sikerült második évad, aminek az utolsó részei már eszembe jutotta miért is szeretem a The Walking Dead ,,univerzumot". A dráma dominál, és a végén felnyitja a szemem, hogy a néhol időhúzásnak hitt, lassabb részek is kellenek... Óriási karakterfejlődéseket láthatunk a végére.
Ha nem is üti meg a mércét ez a kis testvér sorozat, arra biztos jó, hogy a The Walking Dead szünideje alatt, nem maradunk a kedvenc zombitörténetünk nélkül.
Kíváncsian várom a harmadik évadot, és különösen érdekel; összekötik e valahogy a két sorozatot pár szereplővel, vagy utalásokkal...

2015. 10. 12. 05:42 

Nagyon vártam már, és az első rész után azt tudom mondani, hogy bőven megérte. Nagyon jónak ígérkezik, ha így megy tovább, még talán a Walking Deadet is meghaladhatja. Jöhetne már a második rész. :D

2016. 05. 09. 11:23 

Nézhető sorozat, bár az elődjével nem ér fel még eddig. Igaz ez a sorozat inkább az előzményekre koncentrál,biztos vagyok benne, hogy az alkotók fognak még jó ötleteket kitalálni. A karakterek közül talán Nické a legjobb.

Alycia Debnam Carey
Kim Dickens
Alycia Debnam Carey
Maestro Harrell
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Alycia Debnam Carey
Kim Dickens
Frank Dillane
Cliff Curtis
Frank Dillane
Kim Dickens
Alycia Debnam Carey
Rubén Blades
Mercedes Mason
Lorenzo James Henrie
Kim Dickens
Patricia Reyes Spíndola
Frank Dillane
Elizabeth Rodriguez
Cliff Curtis
Alycia Debnam Carey
Cliff Curtis
Kim Dickens
Scott Lawrence
Frank Dillane
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Cliff Curtis
Kim Dickens
Cliff Curtis
Kim Dickens
Kim Dickens
Kim Dickens
Smoking Barrels: Fear the Walking Dead
Nem fogom megbocsátani, hogy az unalomig ismert zombifilm-expozíciót kellett végignéznem ebben az egy órában, annak ellenére, hogy egyáltalán nem kiugró sorozattól egy ilyen terjedelmes bevezető, és ezért nem nézek el nagyon sok olyan dolgot a Fear the Walking Deadnek, amit egy tiszta lappal indulok műnek valószínűleg elnéznék.
24.hu - Tessék-lássék tört ki a zombiapokalipszis
Nagyok voltak az elvárások a Fear The Walking Deaddel szemben, de csak hellyel-közzel tudott ezeknek megfelelni.
Movieaddicts: Fear The Walking Dead
Arra azért jónak bizonyult, hogy egy kicsit enyhítse az „igazira” való várakozást. Csak ez így olyan, mint az alkoholmentes sör: ha nincs más, megteszi, de amúgy kell a francnak.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.