Játssz egy Akai házimozi rendszerért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fear the Walking Dead


(Fear the Walking Dead)
Fear the Walking Dead

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
A nagysikerű Walking Dead című sorozat spin-offja, melynek cselekménye a zombijárvány előtt kezdődik Georgia államban és Los Angelesben, vagyis a Walking Deadhez képest épp az ország ellenkező felén. A történt főszereplője egy latin férfi, aki megpróbálja megvédeni a családját a rájuk leselkedő veszélyektől. (hp)
2015. 10. 12. 05:42 

Nagyon vártam már, és az első rész után azt tudom mondani, hogy bőven megérte. Nagyon jónak ígérkezik, ha így megy tovább, még talán a Walking Deadet is meghaladhatja. Jöhetne már a második rész. :D

2016. 08. 02. 18:08 

Szerintem gyenge probalkozas a walking dead folytatasanak!!! Az elso egy ket resz elmegy de a tobbi nem!!! De biztos van akinek tetszik!!

2016. 07. 02. 10:36 

Az első évad tetszett, de akkor is úgy éreztem, hogy több van ebben a sorozatban. Azután jött a második évad, ami egészen jól indult, de a végére ellaposodott, már nem tudott újat mutatni.

Smoking Barrels: Fear the Walking Dead
Nem fogom megbocsátani, hogy az unalomig ismert zombifilm-expozíciót kellett végignéznem ebben az egy órában, annak ellenére, hogy egyáltalán nem kiugró sorozattól egy ilyen terjedelmes bevezető, és ezért nem nézek el nagyon sok olyan dolgot a Fear the Walking Deadnek, amit egy tiszta lappal indulok műnek valószínűleg elnéznék.
24.hu - Tessék-lássék tört ki a zombiapokalipszis
Nagyok voltak az elvárások a Fear The Walking Deaddel szemben, de csak hellyel-közzel tudott ezeknek megfelelni.
Movieaddicts: Fear The Walking Dead
Arra azért jónak bizonyult, hogy egy kicsit enyhítse az „igazira” való várakozást. Csak ez így olyan, mint az alkoholmentes sör: ha nincs más, megteszi, de amúgy kell a francnak.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.