A Verónica című spanyol horrorfilm sikerfilm előzménye, A halál nővére a Netflixen debütálása előtt a Sitges Filmfesztiválon mutatkozott be. 

A Netflix Original film producere és rendezője Paca Plaza és az az El Estudio készítette, amit Enrique López Lavigne (Verónica), Pablo Cruz (Fear the Walking Dead) és Diego Suarez Chialvo (Mészárszék rulez) producerek hoztak létre.

A háború sújtotta Spanyolországban egy Narcisa nevű, különleges képességekkel rendelkező tanár/apáca érkezik egy leány iskolának helyet adó régi kolostorba. Ahogy telnek a napok,a furcsa események és a körülötte eszkalálódó helyzet amelyek folyamatosan kínozzák, végül arra vezetik, hogy kibogozza a kolostor körül keringő rettenetes titkok szörnyű szálait.

Almudena Amor játsza Narcisa szerepét, akinek A halál nővére egyben netflixes debütálását is jelenti. A nézők korábban a The Grandmother és A jó főnök főszerepeiben láthatták. 

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

horror | misztikus

Narcisa, a természetfeletti képességekkel rendelkező novícia apáca egy iskolába kerül, hogy fiatal lányokat tanítson. A film a 2017-es Verónica előzményeit meséli el. több»