Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A jó főnök (2021)

El buen patrón
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
Xenomorf   2022. 07. 08.

legújabb vélemény

0

Oké, én egy kicsit úgy éreztem, hogy ennek a filmnek egyszerűen nagyobb a füstje, mint a lángja. Javier Bardem alakítása bár nagyszerű, végtére egyedül nem tartja meg a produkciót.

 
petri   2022. 07. 07.

0

Végre egy olyan vígjáték, aminek van annyira intelligens humora, hogy több generáció is jól tud rajta szórakozni. Nem egy pörgős sztori, viszont nem okoz csalódást.

A film 2 019 955 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 318 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Fernando León de Aranoa és Javier Bardem korábban a 2017-ben megjelent Escobar című filmen dolgoztak együtt.

(csd)
 

Spanyolország jelölése a 2022-ben megrendezésre került 94. Oscar-díjra.

(csd)
 
A spanyol Oscar-nevezés kiválóan karikírozza a modern cégvezetőnek a makulátlan imidzs fenntartásáért folytatott mindennapos küzdelmét, miközben a látszat ajtaján egyre többször kopogtat be a kendőzetlen valóság. több»
 
A nagy presztízsű Blancos Básculas mérleggyárban mindennek mindig egyensúlyban kell lennie. Az alkalmazottak által kedvelt és tisztelt főnök, Blanco egy közelgő ellenőrzésre készít fel a dolgozóit, amelynek során arról dönt a vizsgálóbizottság, hogy a helyi vállalkozások közül melyik céget terjesszék fel a rangos kiválósági díjra. Nem sokkal később azonban megjelenik a nemrégiben elbocsátott alkalmazott, José, és gyermekeivel az oldalán azt követeli, hogy újra alkalmazzák. A feszültség nőni kezd: a vezetőség nemet mond, a férfi pedig egyszemélyes hadjáratot indít, hogy lejárassa a gyárat, és megakadályozza, hogy a Blancos Básculas nyerje el a hőn áhított díjat. több»