18 éves korában elhunyt a Fear The Walking Dead színésze, Tyler Sanders

18 éves korában elhunyt Tyler Sanders színész.

Halálának hírét ügynöke, Pedro Tapia közölte a nyilvánossággal, bővebb információkat azonban egyelőre nem árult el a sajtó számára a történtekkel kapcsolatban. “Tyler tehetséges színész volt, fényes jövő állt előtte. Csodálatos családból származik, és arra kérünk, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben nehéz az időszakban” - írja Tapia.

A tragikusan fiatalon elhunyt színész első alakítása a JLW Academy című sorozatban volt látható, azonban a legtöbben a nagysikerű Fear the Walking Dead Jake Ottójaként ismerhetik.

További ismert szerepei az Egy csipetnyi bűvölet, Az újonc és a Just Add Magic: Mystery City című produkciókban láthatók. Tyler legutóbb idén áprilisban a 911-Texas című sorozatban szerepelt, posztumusz alakítása pedig a The Price We Pay című filmben lesz látható.

Nyugodjon békében!

84 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Tyler Sanders

Tyler Sanders

szül. 2004. 01. 01. - elhunyt 2022. 06. 16.
A tragikusan fiatalon elhunyt színész első alakítása a JLW Academy című sorozatban volt látható, azonban a legtöbben a nagysikerű Fear the Walking Dead Jake Otto szerepe kapcsán ismerhetik. További ismert szerepei az Egy csipetnyi bűvölet, Az újonc és a Just Add Magic: Mystery City című produkciókban láthatók. Tyler legutóbb 2022.... több»