Kétségtelen, hogy a John Wick filmek az elmúlt években a legkeményebb akciót hozták, és nagyon úgy tűnik, hogy a negyedik felvonás minden korábbi fejezeten túltesz majd.

Chad Stahelski az Empire magazinnak adott legfrissebb interjújában ugyanis elmondtak, hogy a történések mostantól még durvább fordulatot vesznek. “Mintha fognád a A Jó, a Rossz és a Csúf filmet, amit keresztezel A szamurájjal, majd beledobsz egy kis görög mítoszt, valószínűleg valami ehhez hasonlót kapnál” - jellezete a rendező a filmet.

Ha hihetünk Stahelski állításának, úgy a negyedik John Wick film csakugyan egy western-szamuráj-odüsszeia lesz majd. “A harmadik után egy kicsit ijesztő lesz. Mert most már van egy formula, ami működik. De az embernek nem szabad óvatosnak lenni, azt kell mondania, hogy 'B@***a meg, nem csinálhatjuk megint ugyanazt. Szóval most már több történetszálunk is van, így ez sokkal epikusabb lesz” - tette hozzá Stahelski.

A rendező azt is elmondta, hogy sokat utazik, amelyek során rengeteg inspirációt szerez az egyes helyszínekkel kapcsolatban, így az egyik párizsi útja során döbbent rá, hogy a Diadalívet látva új ötlettel sikerült előrukkolni.

A John Wick: 4. felvonás - Hagakure a tervek szerint 2023. márciusában érkezik majd a mozikba Keanu Reeves mellett pedig Laurence Fishburne, Bill Skarsgård, Ian McShane, Scott Adkins, Donnie Yen és Clancy Brown lesznek láthatók a főszerepekben.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»