Wonder Woman volt Jennifer Aniston álomszerepe

Jennifer Aniston szintén díjjal távozhatott az idei SAG-gáláról, amelyet a The Morning Show-ban nyújtott alakításával érdemelt ki.

Aniston azon színészek egyike, akik még egy szuperhősfilmben sem tűnt fel, mindez azonban nem jelenti azt, hogy ő maga ne vállalt volna szívesen egy szerepet akár a Marvel, akár a DC filmjeiben.

„Mindig is Wonder Woman szerettem volna lenni, de túl sokáig vártam” – felelte a színésznő arra, milyen további célkitűzései voltak korábban karrierjében, majd azt is elárulta, hogy az utóbbi sikerek után milyen irányban is szeretné folytatni a pályáját.

„Új szemmel tekintek arra, mit is csinálok színészként, azt hiszem, további vígjátékokat szeretnék készíteni. Istenem, teljesen készen állok arra, hogy nevessek és nevettessek” – jegyezte meg Aniston.

Noha Wonder Woman szerepéről le is csúszott, Reese Witherspoon és Steve Carell mellett a The Mornin Show nagyon úgy tűnik, áttörést hozott Jennifer Aniston karrierjében, amely az AppleTV streaming szolgáltató műsorkínálatában található meg.