Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#1

dokumentum

Gerel látja, hogy bandája szétesik, és fokozatosan lemond erőszakos módszereiről. Temuulen és ő szembenéznek múltbéli traumáikkal és titkaikkal. több»

#2

dokumentum

Az észak-iráni Savadkooh hegyeit elásott kincsekről szóló történetek kísértik. Kőfejtők bandái fúrják a hegyek alattomos lejtőit, és arról álmodoznak, hogy ráteszik a kezüket... több»

Rendező: Hesam Eslami

#3

akció | animáció | dráma

#4

58 Szuperék  (2022)

animáció | családi

Hedvig, a 11 éves gamer lány élete teljesen felfordul, amikor a körülmények arra kényszerítik, hogy apja nyomdokaiba lépve ő legyen a város szuperhőse. Hedvig azonban nem rendelkezik a... több»

Kaptafa
#5

68 Kaptafa  (2022)

dráma | rövidfilm

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Miután ellopták e-biciklijét, egy New York-i futárként dolgozó kínai bevándorló megtapasztalja amerikai életének törékenységét. Lu kínai bevándorló New Yorkban, futárként... több»

A terror alkotmánya
#6

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Felfedjük, miként használták a nácik a törvényeket a megbocsájthatatlan és legszégyenletesebb bűncselekmények igazolására, és hogy milyen szerepet játszottak a jogászok a... több»

#7

romantikus | rövidfilm | vígjáték

Egy végzős gimnazista úgy navigál az elkerülhetetlennek tűnő káosz világában, hogy rendet talál a 7-es számban. több»

#8

dokumentum

A kétszeres világbajnok bűvész, Shawn Farquhar főszereplésével készült dokumentumfilm a bűvészet és a játékkártyák közötti egyedülálló kapcsolatot tárja fel. több»

Reckoner
#9

thriller

Egy jómódú nő gondosan felépített életét felborítja egy fiatal férfi, akivel a múltjának egy szigorúan őrzött titka köti össze. több»

Rendező: Nissar Modi

Szereplők: Noomi Rapace

The Umbrella Fairy
#10

animáció

Qingdai, a királyi esernyőtündér egy fiatal mesteremberrel indul útnak, hogy megakadályozza a háborút, miután nem sikerült megvédenie egy bosszúálló kardtündért, aki megszökik a... több»

Rendező: Shen Jie

#12

NA Hoard  (2024)

dráma

A történet Maria-t követi - egy tinédzsert, akinek az édesanyja gyűjtögető volt. Most (a 90-es években) egy nevelőotthonban él, ahol egy korábbi lakó, Micheal arra inspirálja, hogy... több»

#13

rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm célja, hogy beszélgetésre ösztönözzön a film- és televíziós kultúránkban elmesélt történetekről az éghajlati és természeti válság idején. több»

#14

animáció

Mimi, a szorgalmas keverék kutya egy festményről egy múzeumba szökik, és összebarátkozik a sznob Harold kutyával. Együtt utaznak a műalkotások között, hogy megtalálják Mimi... több»

#16

horror | vígjáték

A Grimm testvérek klasszikusa alapján. Hamupipőke történetét mindenki ismeri, ám ezúttal a gonosz mostohája, Elvira szemszögéből ismerhetjük meg a történéseket, aki épp ugyanúgy... több»

Rendező: Emilie Blichfeldt

#19

75 Adagio  (2023)

akció | krimi | thriller

Egy fiatalember veszélyes illegális üzletekbe bonyolódik, miközben demenciával küzdő apját ápolja - a háttérben pedig egy hatalmas tűzvész pusztít Rómában. több»

#20

dokumentum

Netflix (2024.05.10.)

A dokumentumfilm két leopárdkölyköt követ, amint a csecsemőkortól a felnőttkorba vezető útjukat teszik meg. több»