Közösség

Vélemény:

 

78 Büszkeség és bányászélet

(2014)

Büszkeség és bányászélet

 
Curacao86   2015.09.29 22:32
0

Szórakoztató, vicces, de ugyanakkor sokszor komoly is ez a megtörtént eseményeket feldolgozó film. Érdekes látni, hogy két, anno társadalmilag perifériára szorult csoport miként viszonyul egymáshoz, az őket ért támadások ellenére egyik támogatja a másikat. Mindkét esetben fontos változások történtek, alakultak át kapcsolatok az emberek között. Összességében pedig olyan hatással volt, amit néha a kudarcok miatt senki nem remélt már. De tovább küzdöttek céljaikért és végül sikerült nekik nem várt eredményt elérni, kitartásuk meghozta a gyümölcsét. Az ellentét összefogássá és barátsággá alakul át.

Sokszor érzelmes és elgondolkodtató, néha megnevettető film remekül mutatja be, hogy pár ember vagy kisebb csoportok közti változásért való küzdelem nagy méreteket öltve mindenki számára pozitív változást hozhat és elérheti a célját, csak ki kell állnia azért, amiben hisz! :)

Az népszerű színészek mellett a kevésbé ismert arcok is
hamar megkedveltetik magukat velünk. Csak ritkán eszmélünk fel, hogy ez most egy "meleg film, "meleg vígjáték" kategóriába is sorolható film, mert ennél tényleg sokkal jobb, több. :)