2021.03.08 19:08 Yosihiro Olvasottság: <100x
1

Kilenc élet

Nekem sajnos ez a film nem jött be. Sem a fantasy, sem a poénos, sem a macskás részek nem tudták azt nyújtani, amit elvártam volna. Igazából csak a mondanivalója tudja azt visszaadni, ami a filmben elvész. A család és a gyermek szeretete fontos kell, hogy legyen mindenki számára, és ne féljünk ezt kimutatni és tenni érte. A másik ilyen rész, hogy a feleség egy ingatlanossal randevúzgat eladó házakban; a férj önző módon mindent úgy szeretne, ahogy ő akarja, és ezzel eltolja magától a feleségét.

Összességében a forgatókönyv gyenge, a rendezés gyenge. A szereplők ugyan nevesek, de igazából nem tudnak a filmhez pluszt adni. Nem érezni azt a dolgot, amit át akarnak adni. A hangi és képi effektek sem sikerültek valami jól. Így erre az alkotásra csak kettő csillagot tudok adni. Ha felnőtt szemmel nézem, akkor nagyon sablonos lett, ráadásul nemcsak a családi kötelékeket tálalja kellően, hanem a munkahelyi problémákat is. Igazi érzelem nem jön át a filmből, és a poénok vagy a vígjáték része is erőltetett.

Kilenc élet

Gyermeki szemmel talán több van benne, de még akkor is keveset ad, és nem mutat jó példát. Talán a család szeretete és megbecsülése a korosztály életkorából adódóan tud rávilágítani olyan dolgokra, amit értékelhetünk, de ez sem egy nagyon kimagasló eredmény. A macskák szellemvilága lenyűgöző lehet, és igazából elég nehéz beleképzelni magunkat, amit itt bemutatnak, az nem volt jó. Gyermekeknek lehet, ez egy jó mese, de a film végén biztosan lesznek kérdéseik, erre készüljünk fel. :)

Szóval igazából nem tudom, egyszer nézhető film, amit egy kis kikapcsolódásképp meg lehet tekinteni, de sokat ne várjunk, mert amit kapunk, egy gyermeteg kis macskás történet, amiben a Kilenc élet talán nem is elevenedik meg, de a varázslat és misztikum birodalmába elkalauzol minket. :) Üdv, Yosi

családi | dráma | fantasy | vígjáték

A milliárdos üzletember, Tom Brand vérbeli munkamániás, és bár hatalmas vagyonra tett szert karrierje során, ennek komoly ára volt: teljesen elhanyagolta gyönyörű feleségét és... több»

1