Közösség

Vélemény:

 

62 Az 5. hullám

(2016)

Az 5. hullám

 
MMcFly2015   2016.01.14 21:22
0

Félve ültem be rá a moziba, mert hiába a jó sztori számomra nagyon tini szagú volt... :) Sajnos iagazam lett. Hullámban jöttek az élmények. A film első 20-25 perce nagyon jó volt, szépen felvázolta a kezdetektől a pusztulást, az apokalipszishez vezető utat. De aztán hanyatlott egy olyan irányba amitől szerény személyem irtózik. Vicces, hogy korhatáros film, de a szereplők 6-tól 16-ig vannak egy ,,tini"hadseregben. Nagyon gyerekes dialógusok, és alkonyat szerű húzások sorozata jellemzi az egészet innentől. Egy csavar mégis történik, ami jó irányba tereli a sztorit, de sajnos az csak egy hirtelen öröm, utána újra leül a film. Külön kiemelni való, hogy pár jelenetnél feltűnően ugyan azok a beállítások vannak, mint a The Walking Dead sorozatban. :)
Folytatás biztos lesz...annak viszont már van miből kiindulni. Bevezetőnek elment ez a rész, van mihez nyúlni. Én várom.
Megbánni senki nem fogja a filmet szerintem, de annak ellenére, hogy egy halmazba lehet sorolni az Éhezők viadalával, a Beavatottal és az Útvesztővel, szerintem nem ér fel hozzájuk.