2015.04.29 12:22 Braille Olvasottság: <100x
0

Életérzés

Meleg reggelre keltem ma, valószínűleg meg kéne vennem az új Daikin klímaberendezéseket, kifejezetten kényes vagyok az időjárásra, ha túl meleg van, megizzadom, és az izzadás árt az arcbőrömnek. Nagy megelégedéssel tölt el az új Tag Heuer Calibre 36 RS órám látványa, mely a legkevésbé sem visszafogott, de minden pontjában tökéletes, hisz a szíja kaucsuk, ami sokkal jobb minőségű, mint bármely állatbőr, az üvege karcálló zafírkristály, amit szinte lehetetlen megkarcolni, a tokozása pedig titán, ezáltal könnyű, de mégis hihetetlen erős. Az ára alap esetben 10500 dollár, viszont ismerek valakit a Tag Heuernél és így csak 9500 dollárt fizettem érte. Miután felkeltem a Samsung Deluxe hűtőszekrényemből töltök magamnak kellemesen hidegre hűtött Evian márkájú ásványvizet, amit a francia Alpokból hoznak ide.

Rögtön ezután felülök a Vision Fitness Elegant R40i szobakerékpáromra, közben a mai napi teendőim nézem egy Apple iPad Air 2-n és közben azon gondolkozom, hogy jól ma este jól meg fogom dugni Katey Smith-t. Miután végeztem a hírek olvasásával és a reggeli tornával felhívom a bejárónőmet, hogy hozzon még abból az isteni vadlazac filéből és rákból, amit a múltkor is hozott. Valószínűleg a hétvégén őt is megdugom. Ma este egyébként átjön Katey és megnézünk egy filmet, amiről eddig még sosem hallottam, a neve Amerikai Pszicho és valószínűleg nem fogok rajta jól szórakozni, mert az új Samsung 110 colos 8K tv-men (amit egyébként még nem is kapni, de a múlt hónapban összehaverkodtam néhány mérnökkel a Samsungból) nem fog jól mutatni.

Életérzés

Majd a film után jöhet a vacsora, amit ilyenkor mindig magam készítek el, és közben az új Marantz TT-15S1 kerámia csapágyas lemezlejátszómon fogok zenét hallgatni. Semminek sincs hozzáfogható hangzása. Az ételeket egy Bosch indukciós főzőlapon készítem el, ami természetesen beépítve van a konyhabútoromba. A főzőlapra egy új Tefal Titanium Pro bevonatú serpenyőt rakok, így biztosítva, hogy ne kelljen sok kókuszolajat használnom, de az lazac mégis kellemesen puhára süljön, anélkül, hogy leégne.

Mielőtt Katey megjönne, az új halszálkamintás sötétszürke Giorgo Armani öltönyömet veszem fel egy szintén Giorgo Armani márkájú lakkcipővel. Az öltönyöm alá egy az öltönyömtől enyhén világosabb inget veszek fel, így kellően stílusosan elegáns maradok, mégis visszafogottnak mutatkozhatom Katey előtt. Miután megérkezett és megkóstolta az isteni lazacot, amit készítettem az új bivalybőr kanapémra ülünk le, amit egy francia divattervező készített. A film egyébként meglepően kellemes, egy amerikai fickóról szól, aki – filmes szereplőkhöz viszonyítva – meglepően szimpatikus és úgy érzem, ha lehetne egy ilyen barátom, akkor igazán jó társaság lennénk, már persze ha nem lenne ilyen idejétmúlt. Néhol a film mintha pont nekem készült volna, például mikor azokat a mocskos kis kurvákat bünteti, kifejezetten élvezetes részei a filmnek. Vicces volt nézni, hogy milyen riadt fejet vágtak a kis buta prostik. Kateynek már nem tetszik ennyire, szerinte túl durva és mocskos a film, de én tudom, hogy igazából csak egy jó dugást akar. A filmtől annyira felfűtött hangulatba kerülök, hogy legszívesebben véresre basznám. Azt hiszem, ideje nekem is beszerezni egy barkácskészletet.

dráma | krimi | szatíra

Patrick Batemen újgazdag ifjú, aki szenvedéllyel éli életét: habzsolja apja millióit, melyet a Wall Streeten szerzett,  emellett pedig egy velejéig romlott és gátlástalan,... több»

0