Közösség

Vélemény:

 

61 Race 2

(2013)

Race 2

 
e-batta   2016.10.09 00:00
0

Mint már írtam a Race nekem annyira nem jött be, úgyhogy erős fenntartásokkal töltöttem le a második részét (bevallom őszintén csak a szereplők miatt.)
Nos, ahol az első részben Akshaye Khanna csúfosan leszerepelt, ott a folytatásban John Abraham nagyot alakított. Még nem láttam velejéig gonosz szerepben, de itt nagyon adta magát. Deepika Padukone pedig még egyáltalán nem szerepelt negatív szerepben, ez az első, de a hideg rázott tőle. Érdekes, hogy Jacqueline Fernandeznek kellett volna a szebbnek lennie, de szerintem a sminkes elszúrta a munkáját, mert Deepika sokkal de sokkal dögösebb volt. Saif Ali Khannak jól állnak a tetkók, még mindig ő az okosabb, és tisztességesen kigyúrta magát (bár azt hiszem senki sem tud labdába rúgni John Abraham bicepszeivel szemben, talán még Salman Khan, vagy Hrithik Roshan sem). A zenék és táncok nem akasztották meg a film ritmusát, a törvényszerű viccfaktor pedig meglepetésre Ameesha Patel volt, aki Anil Kapoor butácska asszisztensnőjét, Cherryt alakította.
Érdemes megnézni, márcsak azért is, mert a ki-kit-ver-át, és ki-kivel-van lineáris vonalvezetés egyáltalán nem az, amire tippelnénk.