Közösség

Vélemény:

 

62 Fenevad

(2022)

Még trash-nek is gyenge

 
erahurka   2022.08.09 23:50
2

Uram borogass! Arra számítottam, hogy legalább egy 6/10-es trash akció-horrornak el fog menni, de még ezt a szintet se sikerült megugrani.
Idris Elba, a tanult orvos az év talán legostobább főhőse, aki ha azt mondják magaslest keressen, megkérdezi hogy az meg hogy néz ki. A szavanna közepén, ahol nem fog találni túl sok magaslessel keverhető épületet.
Ez még rendben is lett volna egy trash-feszthez, ahogy az akciójelenetek nagy része is. Amikor puszta kézzel kettő pofont lekever a gigaoroszlánnak, te jó isten, úgy röhögtem, mint egy idióta.
Rossz volt az akció-üresjárat arány ahhoz, hogy igazán szórakoztató, akár újranézhető menet legyen, és őszintén, én még untam is egy idő után. Simán vágtam volna belőle. Lehetett volna akár egy óra és tíz perc, és akkor mindjárt többnek tűnt volna az oroszlán-akció. Vagy maradhatott volna ennyi a játékidő és a bugyuta lelkizés helyére mehetett volna még meghökkentő akció.
Vicces amúgy, hogy többet vártam tőle, mint a Bullet Traintől és az lett egy korrekt vicces-véres hülyeség, ez meg a túlzott komolykodás közben sz*rtengerbe süllyedő hulladék.

 
Findzs 2022.12.12 20:17
0

"te jó isten, úgy röhögtem, mint egy idióta" Ezen meg én nevettem úgy, mint egy idióta. :) Köszi!

 
Adikgashiik 2022.09.09 19:49
0
A felhasználó kitörölte a hozzászólását.
 
Adikgashiik 2022.09.09 19:50
0

A trash filmek védelmében azért hozzátenném, hogy azok szándékosan készülnek trashnek, ellenben ezzel a förtelemmel.