Közösség

Vélemény:

 

22 Álom.net

(2009)

Érdekes, de nem eléggé.

 
Informer2   2023.04.07 13:45
1

Egy érdekes és aktuális témára fókuszál, azonban a kivitelezés sajnos eléggé gyengére sikerült.

A történet egy olyan jövőbeli világban játszódik, ahol az emberek az álmok világában tudnak találkozni egymással és érzéseiket átélni. Azonban az ötlet nem kap megfelelő kidolgozást a forgatókönyvben, és sok helyen logikai buktatókkal találkozhatunk. Az egyes szálak összefűzése sem minden esetben működik, és a film így eléggé zavaros és nehéz követni.

A szereplők közül is csak a főszereplőnk, Lila karaktere kap kellő hangsúlyt és fejlődést, míg a mellékszereplők eléggé papírvékonyak maradnak. A karakterek motivációi és cselekedetei sok helyen nem igazán érthetőek.

Azonban az "Álom.net" látványvilága egész jóra sikerült, és a speciális effektek is meggyőzőek. Azonban a látványvilág sem elég ahhoz, hogy teljesen kárpótoljon a történet hiányosságaiért.

Összességében az "Álom.net" érdekes ötleten alapul, de a történet és a karakterek kidolgozottsága eléggé hiányos. A film valószínűleg csak azoknak jelenthet érdekes élményt, akik szeretik a sci-fi műfajt, és kíváncsiak az álomvilágra vonatkozó elképzelésekre.

 
F79 2023.04.07 22:44
0

:D
Hű. Van még mit tanulnia a ChatGPT-nek, nem igaz?