Közösség

Vélemény:

 

45 Game

(2011)

Game

 
e-batta   2017.01.27 20:28
0

Végig Agatha Christie-s érzésem volt, mintha egy különösen érdekes Tíz kicsi néger változatot látnék, persze nem tízen voltak, és nem a szigeten haltak meg, de a szembesítés a bűneikkel, az nagyon ott volt.
A Játszma (Game) pedig többszörösen is játszma a játszmában, mert néhány szereplőről (többségükről) kiderül, hogy nem azok, akinek látszanak, a sokszoros csavar meg alapból kódolva van a sztoriban. Viszont ezekkel a filmekkel az a baj, hogy csak egyszer érdemes megnézni őket, mert akkor nagyot ütnek, utána viszont már nem. Bár az is igaz, hogy annyira érdekesen van a film felépítve, hogy érdemes mégis többször is megnézni, főleg mert rengeteg rejtett utalást lehet benne találni.
Abhishek Bachchan és Anupam Kher persze iszonyat jól játszik, Boman Irani esetében meg eddig még egyetlen alakításában sem csalódtam (ez persze nem mondható el az általa kapott szerepekkel, mert néha nem igazán jól választ). Elképesztően jó színész. (Azon meg különösen megdöbbentem, hogy 42 (!!!!) évesen kezdte a filmezést. Ki hitte volna?!) Sarah-Jane Dias gyönyörű, csak nem értem, hogy miért hanyagolják, ennyire nem lehet rossz színésznő? Ebben a szerepben például meggyőző volt.