64% 123 szavazat
2067 - Időhurok

2067 - Időhurok

2067
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
30
Szereplők (30)
8
Képek (8)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
drg0602  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A Föld 20267-re szinte teljesen lepusztulttá vált az éghajlatváltozás miatt, így az emberiség szintetikus oxigént kénytelen termelni. Ez azonban súlyos megbetegedést okoz, amely a lakosság nagy részét érinti.
Hamarosan egy reményteli üzenet érkezik a jövőből: "Küldje Ethan Whye-t". Ethan… Több


Rendező: Seth Larney
Író: Seth Larney
Premier: 2020.10.02. | Telekom TVGO (2021.05.06.)
Forgalmazó: ADS Service
 
2023.06.25 bajkaizoltan

legújabb vélemény

Nem jöttem rá, mit akar mondani a film.

0
 
2021.05.13 Emmersson

Nem popcorn sci-fi

Tudtam, hogy nem akció-sci-fit látok majd. Ennek kifejezetten örültem. Jobban szeretem, ha van mondanivaló és/vagy történet, de legalább elgondolkodtat a film. Kevés szereplős, néhány helyszínes "kamaradarab", szinte már színpadra kívánkozik. :)

1
 
2021.05.11 Eastern79

Fapados sci-fi

"Az ausztrálok bunkók, és folyton sört vedelnek" – ezt a patinás idézetet valamikor egy filmben hallottam, és őszintén szólva amilyen ronda, és amilyen bazi nagy pókok élnek a kenguruk földjén, én minimum vodkát vedelnék, ebben az esetben viszont legalább nem lenne erőm bunkónak lenni. Szó mi szó, az ausztrálok tényleg furák, ez a film is az lett, és igazából nem tudom, hogy mit is akartak tulajdonképpen. Ugyanis az effektek egyáltalán nem rosszak, azonban nem tudtam szabadulni a tévésorozat feelingtől, annyira érződött a beállításokon, hogy ezek stúdiófelvételek. A párbeszédek sem túl acélosak, a jelmezek pedig... furák. Deborah Mailman például egyszerre próbál a végzet asszonya és a világot megmentő cégóriás "háziasszonya" lenni, és a futurisztikusan csinosnak szánt, ám eltúlzott ruhákban kicsit gagyi hatást kelt. A főszereplő egyáltalán nem szimpatikus, és valahogy az egész emlékeztet egy régi tévésorozatra, amely a Jövőből jött lány címmel futott. A látvány ott is megvolt, csak hát az összes többi olyan gyenge volt, mint Alana transzduktora, ami tulajdonképpen egy 150 forintos műanyag hajráf volt egy ráragasztott műkristállyal. Olcsó vásári mutatvány lett, pedig az előzetes többet sejtetett. Kár érte.

0
 
2021.12.27 drg0602

Nem rossz történet, sőt egyenesen tetszett, mert van mondanivalója. A látványvilága elfogatható. Viszont a színészek, hát nem tudom. Az valamiért nem tetszett! Ezek helyett a színészek helyett lehettek volna mások is. A főszereplő egyenesen nem te... Több

0
 
2020.10.13 Tanovszky

Nézhető

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az emberiség oxigénhiányban szenved. Építenek egy időgépet, amin kapnak egy üzenetet a 400 évvel a jövőből, hogy név szerint kit küldjenek át. Egy fiatal srácot küldenek, akinek a feladata, hogy megtalálja és elhozza a gyógymódot az oxigénhiányra az emberiségnek. Ahhoz képest, hogy milyen alacsony költségvetésű filmnek tűnik, meglepően kidolgozott. Nem kell nagy durranásra és nagy megfejtésekre számítani, de azért egyszer nézhető.

0