Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Utóhatás


(478)
Utóhatás

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Arnold Schwarzenegger, aki kormányzói kitérője után újra aktívan filmez, egy igaz történeten alapuló, felkavaró filmdráma/thriller, a Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, Noé) produceri keze alatt készült Utóhatás (Aftermath) főszerepében tűnik fel újra a mozivásznon.

A megtörtént eseményeken alapuló történetben két vadidegen élete elkerülhetetlenül összefonódik egy tragikus repülőgép-szerencsétlenséget követően. Az építőipari munkás, Roman Melnik már nagyon várja, hogy felesége és várandós lánya hazaérkezzen Kijevből. A reptéren azonban a lehető legszörnyűbb hírt kapja: egy szerencsétlen baleset miatt a gép összeütközött egy másikkal és lezuhant. A végzetes hibát elkövető légiirányító, Jake élete szintén összeomlik: házassága válságba kerül, a fenyegetések miatt új nevet kénytelen felvenni és más államba költözni. Roman azonban nem tud megnyugvást találni… A mérhetetlen gyász hamarosan egy teljesen új érzésnek adja át a helyét: a bosszúszomjtól fűtött haragnak. (Pannonia Entertainmet)

(hp)
 
2017. 06. 15. 11:25 

Nem mondanám rossznak a filmet. Akit valamilyen szinten érintett már ilyen tragédia az biztosan átérzi Svarci tettei és érzéseit, de számomra vontatott volt.

 
2017. 06. 12. 18:07 

sokkal jobbra számítottam, elég jókat olvastam róla. Nem valami pörgős és miután elkezdtem nézni jöttem rá, hogy néhány évvel ezelőtt volt a történet kapcsán egy riport és így a történések sem értek meglepetésként.

 
2017. 05. 10. 11:09 

Megtörtént szerencsétlenség alapján, de az esemény helyszínét és szereplőit alaposan megváltoztatva készítették ezt a filmet. Egyik érdekessége, hogy az egyik főszerepet az exkormányzó Arnold Schwarzenegger alakította, bizonyítva a sokszor kétségbevont színészi tehetségét. Erős drámai történet, hiszen 271 ember tragikus halála áll a középpontban.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Scoot McNairy
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Scoot McNairy
Kevin Zegers
Hannah Ware
Arnold Schwarzenegger
Scoot McNairy
Hannah Ware
Hannah Ware
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
 

A forgatási helyszínhez sok kellemes emléke fűződik Arnold Schwarzeneggernek, ugyanis itt rendezik meg évente a testépítés egyik legjelentősebb eseményét, az Arnold Classic-ot, melynek több mint negyven éve az ikonikus sztár a házigazdája.

(hp)
 

A forgatás a színésznő nem messze attól a középiskolától járt, ahova Maggie Grace járt. A forgatás egyik napján a stáb ellátogatott az iskolába, ahol megebédeltek a menzán.

(hp)
 

A film történetét az überlingeni légikatasztrófaként (2002. július 1.) imsert esetet ihlette, mely során a németországi Überlingen városa felett összeütközött egy Tupolev Tu-154-es utasszállító és egy Boeing 757-es rakomány szállító repülő. A szerencsétlenségnek nem voltak túlélői.

(hp)
Filmsomnia.hu - Utóhatás
Összeségében, az Utóhatás érdekfeszítő témája ellenére hamar unalomba fullad, amin a TV filmes megvalósítás és Arnold Schwarzenegger komolynak szánt, de teljesen hiteltelen alakítása is csak tovább ront.

Értékelés: 45%
VOX.hu - Utóhatás
Arnold Schwarzenegger a Maggie – Az átalakulás után ismét komoly drámai szereppel próbálkozik. Ott ügyes volt, s én kitartóan imádom a Tölgyet, de ezt a filmet egy igazi színészfenomén se tudta volna megmenteni, nem hogy ő! 40/100
Movieaddicts: Utóhatás
Mélynek szánt, de csak tisztes iparos munka, egy valaha nagy sztár nevével eladva, ez lett belőle. Nem rossz film, de a témát már sokan sokféleképpen feldolgozták, így ez is csak egy lesz a sorban. Tudom, hogy nem rajta múlik, de Svarci legközelebb inkább az öreg Conan történetét csinálja meg, abban biztosan jó lesz. 5,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.