69% 152 szavazat
A Bermuda-háromszög rejtélye

A Bermuda-háromszög rejtélye

The Triangle
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
19
Szereplők (19)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
kabel  

Sorozat áttekintés

1. évad (2005) - 3 epizód
Catherine Bell
Catherine Bell

FILMINFÓ

Egy orvvadász banda éppen a gigantikus méretű hajójával vadászik egy bálnára, amikor egy csapatnyi Greenpeace aktivista gumicsónakkal akarja megakadályozni a szörnyű vérengzést. Ebben a pillanatban azonban felrobban a hajó, kettétörik és elsüllyed. Egy fiatal újságírónak azonnal szöget üt a fejében az ügy, mivel rájön, hogy az eset éppen a Bermuda-háromszög környékén történt. Eközben egy nagy hajótársaság elnöke négy szakértőt keres fel, hasonló ügyek felderítésére, ugyanis szállítmányozó hajói közül immár hat tűnt el. Eddig csak egy hajó bukkant fel közülük, ám azon a csodával határos módon heten maradtak életben. A különféle emberekből álló kutatócsoport elindul hát, hogy megfejtse a lehetetlent, azt, amit még soha senkinek nem sikerült: a Bermuda-háromszög titkát.

Rendező: Craig R. Baxley
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2006.06.14.
 
2024.01.02 taba

legújabb vélemény

A háromszög titka

Bevallom, az egyik kedvenc bermuda-történetem ez a háromrészes minisorozat. Azon kevés filmek közé tartozik, amit többször is képes vagyok végignézni. Remek hangulat, fordulatos, izgalmas cselekmény jellemzi, ezt az amerikai–angol–német társprodukcióban készült sci-fi sorozatot.

0
 
2015.07.28 kabel

Bár helyenként megjelenik pár érdekes gondolat, a film nem tudja ezeket rendesen kifejteni, mert a karakterei annyira egysíkúak és unalmasak, hogy minden fontos beszélgetés a második mondat után félbeszakad. A lezárásnál kicsit meglepődhet az ember, bár addigra már a film is és a nezők is elvesztették a fonalat.

0
 
2017.05.09 Ronin

Az első feében, amíg csak kérdése merülnek fel gészen szórakoztató a dolog, a mási fele már csak ismétlődő és elhúzódó jelenetek sora.

0
 
2016.10.12 SuperBoi

A művi jelenetek néha kiütik a biztosítékot, de ezt mindenképp ellensúlyozzák a kellemes színészi játékok és a jó eltalált hangulat. Az egészet viszont elrontja a zárójelenet.

0
 
2020.10.15 Cutiessa

Rendezésből 2-es

A történet nem lenne rossz, az alapgondolat megkapó, de a rendezés valami katasztrófa.

0