51% 45 szavazat
A nőfaló ufó

A nőfaló ufó

What Planet Are You From?
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
22
Szereplők (22)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

2999-ben járunk. Négy naprendszerre és három generációra a Földtől található egy magasan fejlett, tisztán férfiakból álló életforma. A kihalás szélére sodródott hímneműek mentőexpedícióra küldik a Föld nevű bolygóra Haroldot (Garry Shandling), azzal a feladattal, hogy csábítson el és termékenyítsen meg egy földi nőt a fajfenntartás érdekében. Nem is sejti, hogy a fél galaxis átutazása gyerekjáték volt azokhoz a bonyodalmakhoz képest, amikkel egy ilyen feladat teljesítése jár. Mert becsajozni még egy földlakónak se mindig egyszerű. Hát még egy földönkívülinek. Nincs jó dumája, a modora csapnivaló, és ráadásul, ha izgatottá válik, a lába között valami bizarr dolog berregni kezd.

Rendező: Mike Nichols
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2000
John Goodman
Garry Shandling
Ben Kingsley
Annette Bening
Garry Shandling
Garry Shandling
Annette Bening
Annette Bening
 
2019.07.09 tomrocky

legújabb vélemény

Összességében azt mondhatnám, hogy egy korrekt, egyszer nézhető film, amit egy unalmas délutánon meg lehet nézni, de ebben benne van az is, hogy vannak olyan mozzanatai a filmnek, amikor is kicsit megszívtam a fogamat. Nem kifejezetten időtálló film.

0
 
2017.01.02 DarkMoss

Hát, nem tudom, szerintem nem kifejezetten vicces ez a film, kicsit erőltetettnek éreztem a poénokat. ár az alakítások egész jóra sikeredtek mégis úgy érzem, hogy egy kicsit kínos volt ez a produkció. Kár érte. :(

0

A film összbevétele 6 291 602 dollár volt (imdb.com).

#1