Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Apafej


(Big Daddy)
Apafej

Tartalom

Sonnynak (Adam Sandler) nincsenek nagy tervei az életben, semmiért nem akar felelősséget vállalni, és megpróbálja magát távol tartani a felnőtt élet gondjaitól. Nem is csoda, hogy barátnője egy nap megelégeli mindezt, és faképnél hagyja. Az elkeseredett Sonny azonban nem sokáig foglalkozhat magával, egy nap ugyanis egy kisfiú állít be hozzá azzal, hogy ő Sonny Kínába utazott barátjának törvénytelen fia, akit anyja azért küldött el, mert már nem tudott róla gondoskodni. Sonny úgy dönt, felnő a feladathoz, és megpróbál valódi apaként helytállni.
(kázsé)
2016. 08. 24. 17:39 

Adam Sandler jó korszakából való a film, nagyon kis helyes a története, nincs benne semmi erőszak.

2016. 07. 27. 13:44 

Aranyos vígjáték. Nagyon tetszett. Ritkán lát az ember ilyen jó mondanivalóval rendelkedő mindenképpen pozitív filmet vígjáték kategóriában. Izgalmas és aranyos az egész történet végig és szurkoluk az apukának töretlenül, hogy magához térjen és elérje a célját.

2016. 04. 01. 16:34 

A filmet nem tudom megunni, mert annyira édesek és szerethetőek a karakterek.
Nagyon tetszett a sztori, igazán szívhez szóló és magával ragadó. Adam Sandlert egyébként is szeretem, de az a filmje még a többit is felűlmúlja.

 

Adam Sandler a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A filmben feltűnik Adam Sandler felesége, Jackie: ő a pincérnő a bárban. Ez az első alkalom, hogy együtt játszott a férjével.

(kázsé)
 

Az Apafej Adam Sandler és Allen Covert 14. közös filmje.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.