Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Apafej


(Big Daddy)
Apafej

Tartalom

Sonnynak (Adam Sandler) nincsenek nagy tervei az életben, semmiért nem akar felelősséget vállalni, és megpróbálja magát távol tartani a felnőtt élet gondjaitól. Nem is csoda, hogy barátnője egy nap megelégeli mindezt, és faképnél hagyja. Az elkeseredett Sonny azonban nem sokáig foglalkozhat magával, egy nap ugyanis egy kisfiú állít be hozzá azzal, hogy ő Sonny Kínába utazott barátjának törvénytelen fia, akit anyja azért küldött el, mert már nem tudott róla gondoskodni. Sonny úgy dönt, felnő a feladathoz, és megpróbál valódi apaként helytállni.
(kázsé)
 
2014. 10. 13. 22:09 

Rohadt nyálas ez a film, és tudom, hogy ez még Adam Sandler jobb korszakából van, ami viszont sajnos Adam Sandlerről árul el sok mindent. De hogy ennél giccsesebb, amerikai befejezést (SPOILER, ha ebből nem jöttetek volna rá) nem is lehet a végére tenni, mint hogy egy nagy nyálas beszéddel meggyőz mindenkit, hogy neki van igaza, és olyan megható, hogy utána mindenki sorban felhívja a papát... ez kinek jutott eszébe?

 
2014. 11. 30. 00:54 

Hihetetlenül aranyos film, akárhányszor meg tudom nézni, mindig felvidít. Nagyon vicces, és a gyerek meg nagyon aranyos. Egyszerűen tökéletes családi vígjáték. Persze egyszerű, és nincs olyan hűde nagy mondanivalója (persze van neki), de családi kikapcsolódásra pont tökéletes.

 
2015. 02. 14. 14:55 

Szerintem ez egy nagyon jó kis film, nekem tetszett. Egy jó kis kikapcsolódás, akárhányszor meg tudom nézni, ajánlom mindenkinek. :)

 

Adam Sandler a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A filmben feltűnik Adam Sandler felesége, Jackie: ő a pincérnő a bárban. Ez az első alkalom, hogy együtt játszott a férjével.

(kázsé)
 

Az Apafej Adam Sandler és Allen Covert 14. közös filmje.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.