Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Apafej


(Big Daddy)
Apafej

Tartalom

Sonnynak (Adam Sandler) nincsenek nagy tervei az életben, semmiért nem akar felelősséget vállalni, és megpróbálja magát távol tartani a felnőtt élet gondjaitól. Nem is csoda, hogy barátnője egy nap megelégeli mindezt, és faképnél hagyja. Az elkeseredett Sonny azonban nem sokáig foglalkozhat magával, egy nap ugyanis egy kisfiú állít be hozzá azzal, hogy ő Sonny Kínába utazott barátjának törvénytelen fia, akit anyja azért küldött el, mert már nem tudott róla gondoskodni. Sonny úgy dönt, felnő a feladathoz, és megpróbál valódi apaként helytállni.
(kázsé)
 
2017. 03. 20. 22:38 

Mondhatni, hogy Adam Sandler fénykora!? :) Nagyon lehet szeretni ezt a filmet, itt még mellőzve vannak az undorítóbb poénok, és nem azt az idétlen baromságot kapjuk Sandler ,,csapatától" amit manapság már megszoktunk. Van tartalma, tanulsága, és rengeteg minőségi poénja a filmnek. Nem utolsó sorban több jelenet is szívszorító tud lenni. (Gondolok itt arra, mikor a gyereket elviszi a gyámhatóság Sonnytól). Elsőosztályú családi vígjáték, amire érdemes visszatérni párszor. Ha nem is önszántamból, de ha belefutok a tv műsorba, akkor ki nem hagyom...

 
2017. 02. 25. 23:52 

Egy jó film titka a gyerek vagy állat szerepeltetése. Na most ez a film az előbbire hajaz. De ettől eltekintve is egész jó alkotás. Nincs mély mondanivalója, de melyik Adam Sandler filmnek van?

 
2015. 05. 31. 13:00 

Olyan fejlődésdráma, amin közben szakadni lehet a nevetéstől. Hatásvadász, szirupos, tele eltúlzott érzelmi reakcióval, szerintem teljesen tudatosan kiparodizálva néhány alaphelyzetet. A kisfiú tényleg egy merő cukorság, a sztori aranyos, maga nemében ahogy van max. pontos.

 

Adam Sandler a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A filmben feltűnik Adam Sandler felesége, Jackie: ő a pincérnő a bárban. Ez az első alkalom, hogy együtt játszott a férjével.

(kázsé)
 

Az Apafej Adam Sandler és Allen Covert 14. közös filmje.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.