Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az éhezők viadala: Futótűz


(The Hunger Games: Catching Fire)
Az éhezők viadala: Futótűz

Tartalom

A 74. Éhezők viadalának két győztese volt, amire soha korábban nem volt példa a Nagy Mészárlások történetében. Katniss (Jennifer Lawrence) és Peeta (Josh Hutcherson) megpróbál visszailleszkedni a megszokott hétköznapokba, de a viadal végérvényesen megváltoztatta őket. A kettős győzelmet az Elnök szeretné saját hatalmánák megszilárdítására használni, így megszervezi a Győztesek körútját, mely során Katnissnek és Peetának éltetniük kell Panemet. De az utazás nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, Katnissben sokan a forradalmárt látják, akinek vezetésével felllázadhatnának a Kapitólium ellen.
(SódóGA)
 
2015. 01. 22. 19:30 

Tökéletes folytatás a sorozatnak. Ismét nem csalódtam. A színészgárda fantasztikus, mint mindig. Ugyanúgy visszaadta a könyvet, mint az első rész. Szuper volt.

 
2015. 04. 25. 08:17 

Nagyon szeretem az Éhezők Viadala trilógiát,és nem is véletlenül,Hiszen minegyik film tele van akciókkal,izgalommal és egy percig sem lehet unni.Jennifer Lawrence megint nagyot alakított.

 
2015. 05. 05. 17:29 

Nem volt rossz. Sőt, egész jó volt, nem unatkoztam (na jó, néha). Az első résznél már kifejtettem a történettel kapcsolatos aggályaimat, itt már nem akadtam fenn ezeken, elfogadtam, hogy ez van. A film határozottan jobban tetszett, mint a könyv. Azt sajnáltam, hogy szegény Helyey László már nem szinkronizálhatta Sutherlandot, akin szerintem is kissé "lötyög" a tiszta gonosz diktátor szerepe. Őbenne ugyanis én mindig valami kis huncutságot érzékelek, ami meglágyítja a karaktert.
Egy kis baki a filmben: Katniss nyilai. A viadal alatt többször van, hogy kilő egy csomó nyílvesszőt, vagy szétszóródnak, utána mégis mindig tele van a tegeze. :)

Josh Hutcherson
Jennifer Lawrence
Willow Shields
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Elizabeth Banks
Josh Hutcherson
Liam Hemsworth
Jennifer Lawrence
Sam Claflin
Jennifer Lawrence
Liam Hemsworth
Elizabeth Banks
Josh Hutcherson
Donald Sutherland
Stanley Tucci
Josh Hutcherson
Jennifer Lawrence
Sam Claflin
Jeffrey Wright
Jennifer Lawrence
Jena Malone
Jennifer Lawrence
 

Miután Gary Ross visszautasította a rendezést, olyan rendezők pályáztak a rendezői posztra, mint Alfons Cuarón, Duncan Jones, David Cronenberg, vagy Alejandro G. Inarritu. A befutó végül Francis Lawrence lett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

2013-ban a 3. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2)
 

Abban vízparti jelenetben, mikor halat esznek a szereplők, valójában nyers hal. Jennifer Lawrence nem rajong a halért, s a film óta nem eszik sushit sem.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.