Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Csontok és skalpok


(Bone Tomahawk)
Csontok és skalpok

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Miután egy törvényenkívüli véletlenül a békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, a szörnyek elrabolnak több telepest és egy helyi farmer feleségét. A farmer nem törődve sérült lábával, csatlakozik a mentőcsapathoz: a seriffhez, az idős tartalék-seriffhez és egy erős akaratú pisztolyforgatóhoz. Ami ezután következik, az utazás a földi pokolba, szembenézve egy olyan ellenséggel, melynek kegyetlensége nem ismer határokat. Ellenségük könyörtelenebb, mint gondolták: a csoport küldetése és saját túlélése is súlyos veszélybe kerül. A film az 1800-as évek közepén játszódik, a mai Texas és Új-Mexikó határán. Kurt Russell neve fémjelzi sztárszereposztást, ebben a felkavaró, akciódús horrorwesternben, mely egy félelmetes mentőakció krónikája a régi vadnyugaton. (Paralux Ent.)

(hp)
 
2016. 05. 27. 17:21 

Az első horror-western kategóriába besorolt film, amit láttam. Izgalmasnak találtam.

 
2017. 07. 24. 17:20 

Ez a film elég furcsán hatott rám az első pár percben de Kurt Russell hamar meggyőzött. Ez az film kiváló lett. Nem is tudok mást mondani, mint, hogy eszméletlen minden téren csak dicsérni tudom mivel elvarázsolt.

 
2016. 10. 25. 20:39 

Kurt Russelnek ebben a filmben is nagyon jól fekszik ez a karakterű szerep. Érdekes elképzelés hogy a westernt a horrorral keverjék, mondjuk az ember rettegni nem fog a film alatt.

Lili Simmons
Patrick Wilson
Kurt Russell
Matthew Fox
Kurt Russell
Patrick Wilson
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Patrick Wilson
Matthew Fox
Richard Jenkins
 

Kurt Russell és David Arquette korábban már szerepelt együtt a Milliókért a pokolba (2001) című filmben.

(dulkap)
 

S. Craig Zahler rendezői bemutatkozása.

(dulkap)
 

Michael Wincott neve is felmerült Buddy szerepére.

(dulkap)
Smoking Barrels: Bone Tomahawk
Egyszerre egy túlságosan aprólékosan alapozott horror, és egy meglehetősen véres végkifejletbe torkolló klasszikus western, a kettő pedig nem tud szimbiózisban létezni egymással.
Movieaddicts: Vérgőzös vadnyugat
. A több mint két órás Csontok és skalpok nem lesz a műfajkeverés hivatkozási pontja, hibái ellenére egy kellemes darab is lehet, amire másnap már úgysem fogunk emlékezni. 6/10
Filmtrailer: Egy hosszúra nyúló utazás húsbavágó részletei
A Csontok és skalpok hosszúra nyújtott expozicióval és naturalisztikus brutalitással sokkol. 6,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.