64% 36 szavazat
Cartagena

Cartagena

L'Homme de Chevet
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Léo a kolumbiai Cartagena városában él. Az egykori ökölvívóbajnokra rá sem lehet ismerni, a férfi az alkohol rabja. Ha így folytatja tovább, teljesen tönkreteszi magát. A barátja egy lebénult szépasszonyhoz, Murielhez küldi dolgozni. Az asszony egy tragikus baleset következtében bénult meg. Muriel jobb meggyőződése ellenére felfogadja a férfit, hogy segítsen neki, főzzön, és gondoskodjon róla. Léo lassan elnyeri az asszony bizalmát, egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Miután Muriel megtanítja olvasni, Léo kierőszakolja, hogy kimozduljon a házból. A férfi rég nem tapasztalt érzéseket kelt benne.

Rendező: Alain Monne
Író: Eric Holder
Forgatókönyvíró: Alain Monne, Nathalie Vailloud
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2011.09.03.
 
2019.01.08 Berto49

legújabb vélemény

Lebénulva

Örültem, hogy Christopher Lambert volt az egyik főszereplő, bár azt nem nagyon szívleltem, hogy ilyen lerobbant figurát játszott. Hozzá inkább a „Hegylakó” McLeod-ja illik, de ezt az ex-bokszoló alakot is remekül a saját személyére szabta. Sophie Marceau nekem 1985 óta akármilyen szerepben látom, mindig a „Házibuli” Vic-jeként jut az eszembe, pedig nagyon tehetséges, sőt néhány alkalommal még rendezett is. A film kissé hasonlított az „Életrevalók” jellegéhez, de az sokkal vidámabb volt. Egynek azért ez is elment, sőt…

0
 
2015.11.18 Vuk

A történet kicsit a többször áztatott teás zacskóra emlékeztet, de még így is Sophie mosolyáért éri meg leginkább megnézni.

0
 
2015.06.17 Jackob

A kezdet egy kicsit zordnak tűnhet az egyszerű halandó számára, ahogy mindkettejük problémái kibontakoznak.

0
 
2015.01.02 TPetty

Nekem úgy tűnt mintha kihagyta volna a lényeges részeket és egy idő után nem szólt volna semmiről.

0

A film összbevétele 1 549 367 dollár volt (imdb.com).

#1