Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sárkány közeleg


(A Dragon Arrives!)
Sárkány közeleg

Tartalom

1965 január 22-ét írunk, egy nappal ezelőtt lőtték le az iráni elnököt a parlament előtt, most azonban egy narancssárga Chevrolet Impala száguld keresztül egy temetőn egy elhagyatott hajóroncs felé... (Forgalmazza: Cirko Film)

(ps)
 
2016. 12. 17. 21:46 

Vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban. Az egyik oldalról egy merész vállalkozás volt. Teljesen szokatlan, ami sokszor nagyon jó volt, de a másik oldalról a történet nagyon töredezett volt, és néhányszor egyáltalán nem értettem mi is történik a vásznon, vagy éppen ki is az a szereplő, aki ott álldogál

 
2016. 12. 16. 10:35 

Nekem tetszett. Teljesen új volt, váratlan és szokatlan. Engem egyáltalán nem zavart a narratív stílus. Felüdülés volta sok sablonos sztori után. A rendező nagyot álmodott, de szerintem sikerült neki, amit eltervezett. Az elején nehezen állt össze a történet, de a végére minden a helyére került.

 
2016. 12. 15. 15:01 

Nekem nagyon nem jött be. Ez a narratív stílus nagyon zavaró volt. A történetet sokszor nem is lehetett követni, olyan érzésem volt, mintha széttépték volna a szövegkönyvet és próbálnák a darabkákat kirakni, és hát nem mindenhol sikerült. Ez egy tisztelendő próbálkozás volt, de sajnos elbukott.

Nader Fallah
Amir Jadidi
Ali Bagheri
Amir Jadidi
Amir Jadidi
Amir Jadidi
Homayoun Ghanizadeh
Ehsan Goodarzi
Ehsan Goodarzi
Amir Jadidi
Homayoun Ghanizadeh
Mani Haghighi
Ehsan Goodarzi
Mani Haghighi
 

A film a 2016-os berlini filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be.

(BéBé)
Movieaddicts: Sárkány közeleg
Összességében egy európai ember számára nehezen értelmezhető filmet kapunk. Erényei kétségtelenül vannak, ezért sajnálja a néző, hogy hibái nehezen megbocsáthatóak. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.