Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sárkány közeleg


(A Dragon Arrives!)
Sárkány közeleg

Tartalom

1965 január 22-ét írunk, egy nappal ezelőtt lőtték le az iráni elnököt a parlament előtt, most azonban egy narancssárga Chevrolet Impala száguld keresztül egy temetőn egy elhagyatott hajóroncs felé... (Forgalmazza: Cirko Film)

(Pajor Sándor)
 
2016. 12. 11. 22:16 

erős, ambiciozus fantasy-triller, ami jol el is van jatszva

 
2016. 12. 15. 15:01 

Nekem nagyon nem jött be. Ez a narratív stílus nagyon zavaró volt. A történetet sokszor nem is lehetett követni, olyan érzésem volt, mintha széttépték volna a szövegkönyvet és próbálnák a darabkákat kirakni, és hát nem mindenhol sikerült. Ez egy tisztelendő próbálkozás volt, de sajnos elbukott.

 
2016. 12. 16. 10:35 

Nekem tetszett. Teljesen új volt, váratlan és szokatlan. Engem egyáltalán nem zavart a narratív stílus. Felüdülés volta sok sablonos sztori után. A rendező nagyot álmodott, de szerintem sikerült neki, amit eltervezett. Az elején nehezen állt össze a történet, de a végére minden a helyére került.

Nader Fallah
Amir Jadidi
Ali Bagheri
Amir Jadidi
Amir Jadidi
Amir Jadidi
Homayoun Ghanizadeh
Ehsan Goodarzi
Ehsan Goodarzi
Amir Jadidi
Homayoun Ghanizadeh
Mani Haghighi
Ehsan Goodarzi
Mani Haghighi
 

A film a 2016-os berlini filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be.

(BéBé)
Movieaddicts: Sárkány közeleg
Összességében egy európai ember számára nehezen értelmezhető filmet kapunk. Erényei kétségtelenül vannak, ezért sajnálja a néző, hogy hibái nehezen megbocsáthatóak. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.