Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fékezhetetlen


(Lawless)

Tartalom

Forrest (Tom Hardy), Jack (Shia LaBeouf) és Howard (Jason Clarke) Bondurant sikeres vállalkozás tulajdonosai Virginiában, ám a pénzükért meg is kel küzdeniük. A legendák övezte fivérek illegális szeszlepárlással és szeszcsempészettel keresik a kenyerüket, amire másokak is fáj a foga, többek között az újonnan kinevezett Rakes különleges ügynöknek (Guy Pearce). A testvérek nem adják meg magukat senkinek és semminek, még a törvénynek sem.
(SódóGA)
 
2016. 01. 22. 10:36 

Igazából először könyvben találkoztam a történettel, Jack Bondurant (a filmben Shia LaBeouf) unokája írta meg nagyapja és testvérei kalandjait. Nagyon örülök, hogy megfilmesítették és, hogy ennyire vissza tudták adni a hangulatot. A színészgárda kiváló (Guy Pearce, Gary Oldman, Jason Clarke, Jessica Chastain, és az örök kedvenc Tom Hardy). Aki szereti ezt a korszakot mindenképp nézze meg. Sokat mutat a testvéri szeretetről, a becsületről és arról, hogy ha valakinek hatalmat adnak a kezébe az mit kezd vele, milyen emberré is válik!

 
2015. 05. 30. 23:29 

Hasonlít a Nick Cave (forgatókönvyíró) zene műveire. És én inkább annál is maradnák (a zenéjénél), inkább modnja meg a sztoriját öt perceben mint itt két orában (habár a sztori nem az övé, pedig úgy néz ki :) ). De azért nem olyan rosz ez. De még egyzer már nem nézném meg.

 
2015. 08. 26. 11:11 

Nem lett egy fantasztikus világmegváltó alkotás. Egynek is épphogy csak elmegy. De még benne van a nézhető kategóriában. Sajnos nem tudok túl sok pozitívat mondani erről a filmről. Talán a karakterek játéka az ami egyedül nézhetővé tette és kész. Nem hagysz ki vele semmit ha nem nézed meg.

Tom Hardy
Shia LaBeouf
Jessica Chastain
Mia Wasikowska
Gary Oldman
Chris McGarry
Shia LaBeouf
Jessica Chastain
Tom Hardy
 

Shia LaBeouf nagyjából 18 kilót szedett fel a szerep kedvéért.

(SódóGA)
 

A forgatókönyvet és a film zenéjét író Nick Cave is feltűnik egy rövid lövöldözés erejéig a film elején.

(SódóGA)
 

A megtörtént eseményeken alapuló filmet Matt Bondurant, Jack Bourdant unokájának regényéből forgatták.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.