45% 24 szavazat
Hasonulás

Hasonulás

Method
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
8
Képek (8)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Rebecca Fairbanks (Elizabeth Hurley) egy épp pihenőpályán lévő szupersztár, aki minden erejével azért küzd, hogy lekerüljön onnét. Amikor megkapja egy hírhedt sorozatgyilkos, Belle Gunness szerepét, úgy érzi, végre eljött az ideje. Volt szeretője a társfőszereplője a filmnek és ahogy halad a munka, egyre jobban forrósodik fel a kapcsolatuk. Rebecca egyre jobban elmerül a szerepben, egyre jobban formálja meg a gyilkost, de lassan egyre több valódi holttest bukkan fel. Megszállta őt egy szadista szellem? Vagy a szépséges színésznő a saját démonainak áldozatává válik, ahogy életre kelti a hidegvérű gyilkos alakját?

Rendező: Duncan Roy
Forgatókönyvíró: Katie L. Fetting, Duncan Roy
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Svájc, Románia
Premier (HU): 2006.07.12.
Elizabeth Hurley
 
2018.03.27 KingPin

legújabb vélemény

Nem tudtam eldönteni, sírjak vagy nevessek, mert ez a film döbbenetesen rossz volt. Hemzseg a hibáktól, nem hiteles a története, gyenge a forgatókönyv. Egyszerűen kár az időt pocsékolni rá.

0
 
2016.04.22 Kolci_23

Izgalmas sztori, nekem nagyon tetszett. Annyira lehúzták ezt a filmet, amit nem értek, mert minden klappol benne. Érdekfeszítő, izgalmas, és a főszereplőre sem lehet panasz, igazán szemrevaló.

0