Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hazug csajok társasága


(Pretty Little Liars)
Hazug csajok társasága

Tartalom

Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt töltötték gyermeki éveiket. Egy nap Alison rejtélyes körülmények között eltűnik. Egy évvel az eset után a többi lány különös üzeneteket kap a titokzatos " A"-tól, aki azzal fenyegeti őket, hogy fényt derít minden titkukra. A lányok összefognak A" ellen, és megpróbálják kideríteni, mi történt barátnőjükkel.
(hp)
 
2015. 05. 26. 08:37 

Nagyon sokáig nem voltam hajlandó rászánni magam, hogy belenézzek ebbe a sorozatba. Már a címétől is levert a víz. Aztán egy unalmas pillanatomban mégis úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt. Végül is nem bántam meg. A sztori izgalmas, és évadokon keresztül képes a képernyőhöz láncolni minket, hogy végre megtudjuk, hogy is az az "A", és mégis miért teszi azt, amit? A sorozat készítői sokat adnak a látszatra, minden szereplő a tökéletesség látszatát kelti (természetesen akadnak kivételek, részemről ilyen pl. Toby), mindegyikük csilivili ruhákban pózol a nap minden szakában, és ezek a csajok képesek mindenre még 20 centis tűsarokban is. Szóval aki valami realisztikusabbat keres - mint általában én -, annak nem igazán ajánlom ezt a sorozatot. Az izgalmas sztori mellett viszont pozitívum még az, hogy csupa jó zenékkel van tele minden rész. A sorozat hét évadra lett tervezve, amit szintén a pozitívumok közé kell sorolnom, hiszen így a készítők is és a rajongók is tisztában vannak vele, hogy mikor is lesz vége, így minden esély megvan rá, hogy jó lezárást fog kapni a rosewoodi lányok története. Ez azért nem mellékes.

 
2016. 10. 23. 09:43 

Ez a sorozat éveket elvett az életemből. Szinte ez irányította az életemet. Mindig néztem. Nagyon izgalmas mégis rettentő az egész alaptörténet. Az egészet végig lehet izgulni.Igazán kiszámíthatatlan.Hatalmas színészek, hatalmas zenék. Más nem is kell.

 
2017. 01. 15. 20:32 

Egyelőre még nem tudom hova tenni ezt a sorozatot. a véletlen műve volt, hogy elkezdtem nézni, csak kapcsolgattam, és belebotlottam, majd ott ragadtam. Nem emlékszem, hanyadik rész ment épp, de azóta is már több részt megnéztem, és kellőképpen felkeltette az érdeklődésemet. Annyira nem, hogy elkezdjem módszeresen végignézni a részeket, és bepótolni a hiányzókat, de követem a cselekményt, és kíváncsi vagyok a titokra :) Hátha egyszer fény derül rá.

 

AZ Alison DiLaurentist alakító színésznő, Sasha Pieterse mindössze 13 éves volt a pilot forgatásakor.

(hp)
 

A sorozat betétdalára maga Ashley Benson javasolta a The Pierces: 'Secret' című számát.

(hp)
 

A sorozat számos jelenetét ugyanott forgatták, mint a Szívek szállodája című szériát.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.