Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Kút


(Kút)
Kút

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Valahol az osztrák határ közelében a semmi közepén áll egy benzinkút. A környéken nincs élet, ami épp kapóra jön egy vállalkozónak, aki lányok svájci futtatásából él és a tranzitmegállóban nem hívja fel a lányokra a figyelmet…
(Forgalmazza: Vertigo Media)
(ps)
 
2016. 09. 25. 18:41 

Zsenilis lett, az egész nagyon el lett találva kurvástul, magyar pusztaságostul, mindenestül. A párbeszédek jól illenek a képi világhoz. Utánozhatatlan atmoszféra lengi be a filmet, aminek van bár ugyan pár unalmasabb perce, összességében szuper.

 
2016. 09. 22. 17:41 

Gigor Attilától az eddigi felfelé ívelő teljesítménye után jobb filmre számítottam. Egyszerűen túl sok dolog készült sablon alapján ebben a filmben, csakhogy az ilyen sablon fércelés csak nagyon ritkán működik. Ellenben a film hangulata egészen jó, de csak mérsékelten érdekes a cselekmény.

 
2016. 09. 23. 17:43 

Nagyon magyarra sikerült ez a film minden bájával és minden hibájával. A karakterek kissé sablonosak, de a párbeszédek tetszettek. A sztorinem annyira erős, de az egész filmet belengi valami magyar, valami, ami a miénk.

 

A filet 35mm-es szalagra vették fel.

(ps)
 

A forgatás 34 napig tartott és Csákvár közelében zajlott.

(ps)
Revizor: HÁNYAN KELLENEK EGY NŐI ORGAZMUSHOZ?
Dévaj szexmunkás és szende rosszfiú szerelme egy poros Lada motorháztetőjén. A nyomozó rendezője új filmjében komplex dramaturgiába illesztett műfaji játékokkal kísérletezik, és lélegzetelállító befejezést kanyarít a végére. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA.
VOX.hu - Kút
Gigor Attila toporogva várt, példásan és szenvedéllyel megrendezett második nagyjátékfilmje bámulatos alakításokkal teli, kiábrándultságát és kíméletlenségét is maga mellé fordító lírai vallomás arról, hogyan lesz az emberek sanyarú sorsából katartikus mítosz.
Smoking Barrels: Kút
A prostik, a stricik és az őket kiszolgáló nyomorultak elgondolkodtató története fájdalmasan magyar, de éppen eléggé amerikanizált ahhoz, hogy sokan felfedezhessék benne az igazi filmes gyöngyszemet.
9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.