Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A kis Buddha


(Little Buddha)
A kis Buddha

Tartalom

Norbu láma Seattle-be utazik, hogy megkeresse halott tanára, Dorje láma reinkarnációját. Keresése során rátalál a fiatal Jesse Conradra, Rajura, a kathmandui lelencre és egy felső osztályból származó indián lányra. Ők négyen Bhutánba utaznak, ahol a gyerekeknek alá kell vetniük magukat egy tesztnek, hogy bebizonyítást nyerjen melyikük a reinkarnáció. A film során megismerhetjük Siddharta történetét, akit később Buddhaként ismert meg a világ.

(rbernadett)
 
2016. 11. 17. 05:21 

Aoknak ajánlom, akik nyitottabb elmével és lélekkel képesek nézni. Elég hosszadalmas és szétáradó. Keanu Reeves arca nagyon sokat hozzátesz az élményhez, Sziddhárta szerepében tökéletes. Bertolucci nagy filmje, rengeteg dolgot sűrít magába, iszonyúan szép és érdekes a jelmezfelhozatala.

 
2016. 02. 21. 19:13 

Én elsősorban Keanu Reeves miatt tartom nagyon vonzónak ezt a produkciót. Egzotikus arcával pont ebbe a szerepbe illik. Mivel nem vagyok buddhista, sem a vallási edológiák híve, így nekem nem mond olyan sokat. De ettől még persze szép...

Keanu Reeves
Keanu Reeves
 

A Miramax Family stúdió 5. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Marlon Brandot megkörnyékezték Siddhartha szerepére, de nem vállalta el.

(rbernadett)
 

Dean Conrad szerepét eredetileg Eric Stoltznak szánták.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.