Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Örök szerelem


(Marguerite et Julien)
Örök szerelem

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Julien és Marguerite de Ravalet, Tourlaville lordjának fia és lánya gyerekkoruk óta szeretik egymást. De ahogy egyre idősebbek lesznek, szeretetük telhetetlen szenvedélybe fordul ál. Viszonyukat nem sokáig tudják takargatni, és végül menekülésre kényszerülnek.
A Marguerite et Julien egy kortárs mese a vágyról, szenvedélyről, reményről, szerelemről és a halálról.
(hp)
 
2017. 04. 15. 03:18 

Nagyon szép, megható romantikus dráma, az utolsó fél-negyed óra pedig...hát, nézzétek meg! Nagyon hitetelesen közvetíti az érzelmeket, bár ez a testvérrománc lehet, hogy egyeseknek sok, de nem részben ez teszi különlegessé.

 
2017. 04. 14. 16:16 

hát őszintén szólva engem nem győzött meg teljesen, maga a rendezés jó, de a történet számomra nem igazán állt össze. Valahogy olyan érzésem volt, mintha valami fontos hiányozna belőle, nem is tudom jobban megfogalmazni. Mindenesetre egy közepes filmélményt adott, nem többet, nem is kevesebbet.

 
2017. 04. 13. 16:31 

Szintem nagyon bájos, megnyerő romantikus dráma lett. Aki kedveli a kosztümös filmeket, annak biztos be fog találni. Nem egy gyors ütemű blockbuster, de hát azt nézzék a srácok, mi pedig megpróbáljuk őket rávenni néha valami ilyesmire is. Nekem nagyon tetszett. :)

Jérémie Elkaïm
Anaïs Demoustier
Jérémie Elkaïm
Anaïs Demoustier
Jérémie Elkaïm
Anaïs Demoustier
 

A film története Jean Gruault és François Truffaut 1970-es évekbeli forgatókönyvén alapszik.

(hp)
 

A filmet meglehetősen negatívan fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes-on jelenleg mindössze 29 százalékon áll (2017. március).

(hp)
 

2015- ben szerepelt a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában

(BéBé)
VOX.hu - Örök szerelem
Rómeó és Júlia egy csipetnyi aberrációval megfejelve – röviden így lehet jellemezni Valérie Donzelli filmjét, amelyben a két címszereplő (már ha az eredetit nézzük), Marguerite és Julien tiltott szerelembe esnek egymással. 55/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.