90% 68 szavazat
My Country: Egy új kor hajnala

My Country: Egy új kor hajnala

Naui Nara
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
14
Szereplők (14)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Korjo-kor végén új hajnal hasad, új korszak indul: a Csoszon-dinasztia kora. Két barát egy félreértést követően ellenségekké válik. Mindketten saját módszerükkel akarják megvédeni a hazát és… Több


Rendező: Jin Won Kim
Forgatókönyvíró: Chae Seung-dae
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2019.10.04. | Netflix (2019.10.15.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2019) - 16 epizód

Hol nézheted

 
2022.07.24 Kamvik

legújabb vélemény

Többször is megnéztem. Nagyon megható történet két fiú barátságáról és küzdelméről. Jang Hyuk és Woo Do Hwan pedig szenzációs benne.

0
 
2021.01.17 Benyó

Az egyik kedvenc

Aki még nem látta, annak érdemes megnéznie. Ha jól emlékszem, a Six Flying Dragons is ebben a korban játszódik. Az kicsit más szemszögből mutatja be a történéseket, de az is nagyon jó. Mind ennek, mind az előbb említettnek nagyon jó zenéje van.

1
 
2022.02.28 JRD

Az egyik igazi No1 sorozat...

Intrika, manipuláció, politika, hatalmi harcok, gyűlölet, barátság, szembefordulás, szerelem, önfeláldozás, gyilkosság, veszteségek és mindenek felett a bosszú - mind egy sorozatba sűrítve. A legtöbb színész játéka annyira jó, hogy képtelen az ember elszakadni a történettől, még akkor is, amikor már nem nézi. Szinte bekebelezi az embert. Fájdalommal nézi végig az ember a két barát egymás ellen fordulását, és titkon abban reménykedik, hogy a végére talán happy end lesz. Vajon kinek mennyit ér a hatalom? Ki mit képes feláldozni a hatalomért és a befolyásért? Hányan vesznek oda a harcba? Mikor teljesedik be a bosszú, és vajon meghozza-e az áhított megnyugvást? Vajon ki marad életben, és ki hal meg a barát keze által? Rengeteg kérdés, de választ csak akkor kapsz, ha végignézed! Rajta! Jó szórakozást!

0