50% 63 szavazat
Végzetes árulás

Végzetes árulás

O Lado Bom de Ser Traída
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
11
Szereplők (11)
11
Képek (11)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

Hol nézheted

Giovanna Lancellotti
Giovanna Lancellotti
Leandro Lima
Leandro Lima
Giovanna Lancellotti
Giovanna Lancellotti
Giovanna Lancellotti
Micael Borges
Leandro Lima
Giovanna Lancellotti
Leandro Lima
Leandro Lima
Giovanna Lancellotti
Bruno Montaleone

FILMINFÓ

Babi rájön, hogy partnere elárulta őt, és úgy dönt, hogy új kalandba kezd. Találkozik Marcoval, akivel izzik közöttük a levegő.

(Hupka Adrián)

Rendező: Diego Freitas
Forgatókönyvíró: Sue Hecker
Ország: Brazília
Premier: 2023.10.25. | Netflix (2023.10.25.)
 
2023.11.14 Nikolett403692

legújabb vélemény

Szerintem nem volt rossz film! Ettől láttam már rosszabbat is... Nekem tetszett!

0
 
2023.10.26 szemtelen

Az árulás zamatos oldala

Bekopogott az ajtómon egy új, erotikus brazil dráma, egy meglehetősen kiszámítható történet, amit beengedtem az otthonomba, de képtelen volt lekötni a figyelmemet. A film cselekménye egy fiatal nőt követ, aki szerelmes a vőlegényébe, és aki esküvője előestéjén rájön, hogy hamis a baba. Fellázadva úgy dönt, hogy megfordítja a dolgokat, és heves románcba kezd egy titokzatos bíróval. A filmben sok szexualitást tartalmazó jelenet van, de ami igazán zavar, az a rendezés módja. Bár egyedi és jól koreografált, a képsorokat pornóvideóra emlékeztető hangos, érzéki zene kíséri. Ez annyira ciki, hogy vágykeltés helyett inkább nevetést provokál, majd a komikus eredménye egy folyamatosan növekvő távolság a filmes narratívától. Egyes felvételek annyira sötétek, hogy nehezen látni a színészek arcát – ami egyébként itt nem rossz –, hiszen az alakítások is gyengék. Szóval a forgatókönyv, a rendezés és az előadás is igen nívótlan produktum, itt tanult kifejezéssel élve időpocsékolás a ráfordított idő. Kivéve, ha van bátorságod, és szeretnéd megnézni a filmet, hogy levond a saját következtetéseidet.

1
 
2023.11.05 Kinga Kecskeméti

Veszélyes álomvilág

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Erotikus zagyvaság, ahol a „szerelmesek” a lakás minden zegzugát kipróbálják, „Szerelmes lettem beléd” címen, de érzelemnek semmi nyomát nem tapasztaltam. Gyönyörű helyek, buli, italok, álomtestű pasik, csinos, szexi, műcicis, csodásan lapos hasú főhősnő, ahogy a „nagykönyvben” meg van írva. Legalábbis a fiatalok részére ezt sugallja, hogy ilyen a való világ. Rendkívül veszélyes, káros a számukra. Mindegy, egy érett felnőtt számára kicsit uncsi, bugyuta, de egynek elmegy film. SPOILER: A legidiótább befejezésnek tartom, hogy a feleség depressziójára hivatkozva a férj távoltartási végzést intéz ellene, aztán a gyógyíthatatlan kis beteg hipp-hopp meggyógyul a végére, és hazaviszik, mert happy end kell hogy legyen. Ilyen egy macsó, gondoskodó, példamutató apa. Gusztustalan, ez kinek az agyszüleménye volt??!! Az egy csillagot csak azért adtam, mert gyengéim a pszichopaták, és itt is beigazolódott a „Ne bízz meg soha senkiben!” elvem.

0
 
2023.10.26 feri1

Unalmas, tele van klisékkel. Egy következő erotikus thriller a Netflixtől, ami olyan nagyon provokatív akar lenni, hogy elalszik rajta az ember.

1
 
2023.11.05 Enikő

Na ez az, ami annyira rossz volt, hogy sem a faszi szép szeme, sem a csaj teste nem tudott javítani ezen a retteneten.

0