57% 39 szavazat
Síakadémia

Síakadémia

Ski School
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Síakadémián nappal vérfagyasztó akrobatamutatványok sokkolják az idegeket, éjszaka pedig buja lányok gondoskodnak a forró hangulatról. Dave és barátai alig bírnak a sok gyönyörű nővel, az év eseménye érdektelen számukra, míg meg nem jelenik Johnny, aki motivációt lehel a társaságba. A züllött csapat az élvonalba kerül, amivel végképp kivívják a helyi sztár haragját. Hamarosan pattanásig fokozódik a helyzet, ahol a tét az abszolút győzelem: a pályán és a lányok körében.

Rendező: Damian Lee
Író: David Mitchell
Ország: Kanada
Premier: 1990
 
2016.08.01 Rajkó

legújabb vélemény

A Síakadémia az a film, amit vasárnap éjjel megnéz az ember, mert nem bír elaludni, aztán bealszik az első húsz perc után. Annyira borzasztóan erőltetett és primitív humora van, hogy szinte már fájdalmas. Próbál a nemiségre rámenni, hogy miként is működhet a dolog, de borzasztóan gyenge az egész ebből a szempontból.

0
 
2015.07.28 necum

Én kikapcsoltam az agyam és még úgy sem tudtam élvezni. A karakterek nekem nagyon idegesítőek voltak. Nincs fantázia ebben a filmben, ami nem feltétlenül elvárás, csak akkor már ne legyen ilyen vérunalmas és érdektelen és az embernek olyan érzése, hogy már látta ezt a filmet.

0

A film összbevétele 18 476 dollár volt (imdb.com).

#1