Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Sean Kane titkosrendőrként dolgozik a San Francisco-i rendőrség kábítószer-osztályán. Amikor egy akció során társát meggyilkolják, Kane úgy dönt, hogy otthagyja a rendőrséget. Nem sokkal ezután azonban gyilkosság áldozatává válik néhai társának barátnője is, aki tévériporterként dolgozott. Kane még nem tudja, hogy az ügy, amelyen utoljára dolgoztak, kapcsolatban volt egy olyan csempész akcióval, mely a kínai Tong nevű szervezet hatáskörébe tartozott. Társa és barátnője halála egy feltáró riport következménye volt. Kane a rendőrség hatáskörét átlépve akarja megtalálni azokat, akik felelősségre vonhatók a két halálesetért. (britex)
 
2016. 08. 11. 09:39 

Norris közepesebb filmjei közül való. Talán még jónak is lehetett volna nevezni, ha nem kerül bele néhány teljesen lehetetlen jelenet (pl. mikor gépfegyverrel 3 méterről nem találják el, pedig csak egy üvegasztal alatt fekszik). Ettől függetlenül megadja azt a klasszikus akció-film érzést, ami mára kiveszett blockbusterekből.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.