78% 151 szavazat
Téged akarlak!

Téged akarlak!

Tengo ganas de ti
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Bafam  

FILMINFÓ

A nagy sikerű spanyol romantikus dráma "A felhők fölött 3 méterrel" című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelónaba. Mire visszaérkezik, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő is. A Babi új életet kezdett, egy másik férfivel jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével… Több

Forgatókönyvíró: Federico Moccia, Ramón Salazar
Ország: Spanyolország
Premier (HU): 2013.06.13.
 
2024.01.17 Bafam

legújabb vélemény

Felhők felett 4 méterrel...?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a film a „Felhők felett 3 méterrel” című nagy sikerű romantikus film folytatása. A film készítői rátettek egy lapáttal az előző történetre, így akár ennek a filmnek a címe a „Téged akarlak” helyett a „Felhők fölött 4 méterrel” találóbb lenne. Ez egy romantikus szerelmes film ,a végén drámai elemekkel fűszerezve, mely egy vad utcafiú és egy goa lány szerelmi történetét meséli el. Modern kori Shakespeare-dráma a huszonegyedik században. Adott egy önfejű, fiatal srác, akit senki sem képes megállítani. Nem bírja uralni az érzéseit, nem tud uralkodni a szorongásán, mindenkit és mindent ököllel összever, összetör. Az előző részben a jó lány és az utcai fiú szakítottak. A srác most szerelembe esik az egyik bőrdzsekis goás lányba. Majdnem kialakul egy szerelmi háromszög, amelyben mindenki csak szenved. Nagyon sok akadályon mennek keresztül, hogy együtt maradjanak, meg is csalják egymást, de a végén végül mégis a goa csajszit választja a fiú főhősük (a film legérdekesebb jelenete volt ez számomra). Talán csak azért maradtak együtt, mert a film készítői már egy harmadik filmen, ennek a folytatásán gondolkodtak. Hát akkor várjuk a folytatását, „Felhők felett 5 méterrel”, gyere elő...! :-)

0
 
2017.10.16 SzFa

A film magában élvezetes, de mint A felhők fölött 3 méterrel folytatásaként tragikus. Egyáltalán nem értek egyet a választással, így az egész film élményemet elrontotta.

0
 
2015.12.24 papaja

Ki nem állhatom ezt a filmet, még az se mondhatom, hogy nem tetszik a főhős, de sehogyan se működik az egész.

0
 
2015.04.03 picibaba

Ez a film tényleg a fiatalság szenvedélyéről és annak vakmerőségeiről szól. Szerintem tanulságos és érdemes TÖBBSZÖR nézni!

0
 
2014.12.21 despy

Én sose értettem mit akarnak ezzel az egésszel, az elsőt is láttam, az is pont így nem szólt semmiről. Csak csajoknak való szerintem.

0

A film összbevétele 20 576 055 dollár volt (imdb.com).

#1