Játsz egy Sony playstationért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A sötét ötven árnyalata


(Fifty Shades Darker)
A sötét ötven árnyalata

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatér Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A sötét ötven árnyalatában, amely a világsikerű „Ötven árnyalat” trilógia második része. Az első film világszerte több mint 560 milló dollár bevételt hozott.
Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket...  (UIP)

(hp)
 
2017. 02. 18. 23:20 Nézhetetlen!

Ez egy rakás szar..Bocs ha valakinek beletapostam a lelkivilágába! De éppen olyan igénytelen, mint az első rész. Ne nézzétek, ha nem akartok elcseszni pár órát az életetekből!

 
2017. 02. 08. 22:44 

Két éve az első rész jogosan kavart nagy port, hisz a könyv rajongói szerint is gyenge lett a filmadaptáció. Barátnő unszolására megvettem a jegyeket a filmre, de felkészültem a lehető legrosszabbra. Lehet ennek is köze van hozzá, de úgy gondolom jobban sikerült az első résznél. Itt már van egy értelmes, kerek romantikus történet, és bonyodalom. El tudom hinni a két szereplő közötti vonzalmat, és néhol a poénok is működtek..
Sajnos az amerikai milliomos giccs jelentősen dominál a filmen, főleg a végén, de erre számítani lehetett. A könyvet nem olvastam, de a sztori előrehaladtával nem volt feltűnő a gyors tempó, mint az első résznél. Nem tudom, hogy a komolyabbra fordult történet, vagy a rendező váltásnak köszönhető ez, mindenesetre egy átlagos romantikus filmre sikerült, ami nem a legjobb, de nem is fájdalmasan rossz. A vége pedig fordulattal zárul, ami kicsit felcsigázza az embert a folytatáshoz.

 
2017. 02. 07. 15:27 

A szürke ötven árnyalata után sok reményt nem fűztem a filmhez, de egy esélyt adtam és jobban tetszett mint az eredeti része. A történetben több a fordulat és a mondanivaló, a karakterek változatlanok.

Jamie Dornan
Dakota Johnson
Kim Basinger
Jamie Dornan
Dakota Johnson
Jamie Dornan
Dakota Johnson
Jamie Dornan
Dakota Johnson
Bella Heathcote
Kim Basinger
Eric Johnson
Dakota Johnson
Jamie Dornan
Dakota Johnson
Jamie Dornan
Luke Grimes
Victor Rasuk
Jamie Dornan
Kim Basinger
Jamie Dornan
Dakota Johnson
Marcia Gay Harden
 

Az amerikai közönség idén nagyobb izgalommal indul a mozikba, hogy megnézze A sötét ötven árnyalatát, mint az előző rész esetében. A Fandango jegyrendelő portál közvéleménykutatása szerint a nők 53 százaléka mindenképpen elviszi a párját a filmre. Ennél nagyobb arányban tervezik a párok, hogy igénybe veszik a szállodák kedvezményes szolgáltatásait, amelyeket direkt a filmbemutatóhoz időzítettek – mint fogalmaznak, alkalmat teremtenek egy kis összebújásra. A nézők 84 százaléka nagyon kíváncsi az előzetesben látott jelmezbálra, 82 százalékuk örvendetesnek találja, hogy a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan között most már jobban működik a kémia, 62 százalékuk pedig alig várja, hogy viszontláthassa Kim Basingert, aki a főhős üzlettársát és egykori szeretőjét alakítja. Szakértők 115-155 millió dollára becsülik a film első heti összebevételét.

(BéBé)
 

A Szürke ötven árnyalatát jegyző Sam Taylor-Johnson rendező és Kelly Marcel forgatókönyvíró 2015 során kijelentette, hogy nem kíván részt venni a folytatások elkészítésében.

(BéBé)
 

Elena Lincoln, vagyis Mrs. Robinson szerepére a rajongók Kim Cattrallt, Michelle Pfeiffert, vagy pedig Charlize Theront szerették volna. A szerepet végül Kim Basinger kapta meg.

(BéBé)
Movieaddicts: A gagyi újabb ötven árnyalata
Ajánlani szinte felesleges. Aki nem ábrándult ki az első részből, az ebből sem fog. Akkor egy romantikus BDSM filmet ígértek, most egy sötétebb BDSM thrillert. Mondjuk egyik sem jött be, de ilyenek a reklámok. 3,5/10
VOX.hu - A sötét ötven árnyalata
E. L. James és férjura, aki a forgatókönyvért felelt (az írni nem tudás, úgy fest, családi vonás), valamennyit azért sikeresen átad ebből a szadomazo témakörből: ezt a nézőkínzó mozit valaki élvezi. 25/100
Hessteg: A sötét ötven árnyalata
Esküszöm, hogy a Valentin napot és a Valentin napi filmeket azért találták ki, hogy a férfiakat ezzel büntessék a sok képregény film és sci-fi miatt, amikre a barátnőiket elcipelik néha. A különbség a kettő között alapvetően az, hogy a képregény filmek, avagy a fiúk kedvencei legtöbbször tetszenek az arra “elrángatott” barátnőknek is. A februárra időzített romantikus filmek viszont elég kis százaléka bejövős a pasiknak.(2/5)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.