Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Sárkányvarázs


(Mykyta kozhumyaka)
Sárkányvarázs

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, és a faluja veszélyben van, elhatározza, hogy Ő maga néz szembe a tűzokádó fenevaddal. Kalandos útja során új barátokra lel, akik segítik a nem mindennapi küldetésben. (ADS Service)

(hp)
 
2017. 05. 20. 12:35 

Nem voltak elvárásaim, így viszonylag semlegesen tudom megítélni a sárkányvarázst. Nem mondom, hogy nem voltak jó pillanatai, de nem igazán tudott meggyőzni. A kicsik biztosan jobban fogják élvezni, de rossznak sem mondanám. Közepes, feledhető, de mégis pozitív élmény volt. Ez nálam három csillagot ér.

 
2017. 05. 19. 16:12 

Nagyon aranyos mese, nem kell a Dreamworksszel vagy a Pixarral versenyeznie, erre nincs is szükség. Szerethető, bájos animációs film, a fiatalabb korosztály egész biztosan élvezni fogja.

 
2017. 05. 18. 05:28 

Unokahúgommal voltunk rajta, és úgy láttam ő és a korosztálya kimondottan jól szórakozott, de én sem panaszkodhatok. Vicces és bájos, jól esett.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.