Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Timeless


(Timeless)
Timeless

Tartalom

Egy bűnözőnek, aki a múlt megváltoztatásával akarja elpusztítani az Egyesült Államokat sikerül ellponia egy időgépet. Egy katonából, egy történelemtanárból és egy tudósból álló csoport minden elkövet azért, hogy a szökevény ne járhasson sikerrel, ehhez azonban az ő fejével kell gondolkozniuk. 
(hp)
2016. 08. 31. 14:06 

Tipikus sci-fi sorzat az időutazós fajtából. Igyekeznek jó minőségben szállítani az anyagot, ezért aztán néha le is esik az ember szája, de maga a történet kissé kiszámítható. Ellenben legalább a karakterek szerethetők.

2016. 03. 27. 01:22 

Hozza az elvárt minőséget, de sajnos kissé szpoileres az egész sztori. A várt izgalmakon kívül meglepni nem igzán tudott engem. Aki szereti az időutzás témát, annak nagyobb eséllyel jön majd be.

2016. 03. 05. 00:04 

Nem teljesen, de azért egész csúnyán elbaltázták ezt a lehetőséget. Nagy potenciált láttam ebbe a sorozatba az előzetesek alapján, de az els és a második rész nekem akkora csalódást okozott, hogy inkább nem is folytatom. De az ötlet tetszett...

 

Az előzetesben hallható zene a The Eve of Destruction.

(VFTS)
Smoking Barrels: Timeless
Annyit mondok: időutazás, és ezzel el is mondtam a legjobbat erről az NBC-s sorozatról. 6,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.