68% 21 szavazat
Végtelen éjszaka

Végtelen éjszaka

Todo Dia a Mesma Noite
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A Kiss éjszakai klubban keletkezett tűz története, amely 2013-ban 242 ember halálát okozta a Rio Grande do Sul állambeli Santa Mariában található éjszakai klubban.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Gustavo Lipsztein
Ország: Brazília
Premier: 2023 | Netflix (2023.01.25.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2023.01.26 szemtelen

legújabb vélemény

Fájdalmas valóság

Egy Santa Mariában alig tíz évvel ezelőtt történt, valóságos tragédiát mutat be a minisorozat. A Kiss nevezetű szórakozóhelyen egy borzalmas drámát elevenít fel ez a nagyon erős hatású történet. A cselekmény a baleset pillanatától kezdve követi az érintettek történeteit különböző nézőpontokból, láthatjuk például a tűzhöz vezető körülményeket, a mentés folyamatát, a túlélőket érintő következményeket, a nyomozást, a megtört hozzátartozók heroikus küzdelmét a felelősök felkutatásában. A téma felettébb kényes, ugyanis hitelesen ábrázolják a mai napig le nem zárt ügyet, ugyanakkor ez sokaknak még fájdalmas látványt nyújt. Ragyogó színészi alakítások és érdekfeszítő pillanatok alkotják ezt a végig lebilincselő, bravúros alkotást.

0
 
2023.01.25 Tibi

Szörnyű történet, de még rosszabb, hogy igaz történet. Valamiért, amikor nekiálltam dokumentumfilmre számítottam, de csak benéztem ezek szerint. Viszont a dramatizált változat sem volt rossz.

0