Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 23-29)

A következő listában összegyűjtöttük a legérdekesebb Netflix-premiereket, amelyek közül a jövő héten válogathatunk. Dokumentumfilm, vígjáték, thriller, krimi és némi romantika is várható a napokban, tehát minden néző megtalálhatja kedvenc műfaját a szolgáltató kínálatában. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#5

78 Az eltűnt lány  (2023)

(3)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

A Mágusok kavalkádjának felvonulása alatt eltűnik a Martín család lánya, Amaya. Miren újságíró elvállalja az ügyet, és elhatározza, hogy megtalálja a lányt. több»

Az új krimisorozat egy egyszerű kérdéssel kezdődik: "Hol van Amaya Martin?". Milena Smit, Jose Coronado és Aixa Villagrán vezeti a thriller szereplőgárdáját, ami Javier Castillo azonos című könyve alapján készült.
#4

71 Sarokba szorítva  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

Az élet olyan, mint a birkózás: minden fogásnak megvan a maga ellentámadása. Angelának át kell változnia Fekete Menyasszonnyá, és minden erejével küzdenie kell, hogy... több»

Egy kétségbeesett anya története, aki bármit megtenne azért, hogy újra elnyerje lánya szeretetét - végül arra kényszerül, hogy belebújjon a Fekete menyasszony bőrébe, és pankrátor karrierbe kezdjen.
#3

dráma | életrajzi | misztikus

Netflix

A Kiss éjszakai klubban keletkezett tűz története, amely 2013-ban 242 ember halálát okozta a Rio Grande do Sul állambeli Santa Mariában található éjszakai klubban. több»

A Daniela Arbex műve alapján készült produkció a Kiss nevű szórakozóhelyen történt tűzvész valós tragédiáját követi nyomon. 2013-ban a Rio Grande do Sul-i Santa Mariában a biztonsági intézkedések elmulasztása miatt szörnyű tűz ütött ki, amely gyorsan elborította a buliház teljes területét. 242 ott tartózkodó fiatal vesztette életét. A cselekmény a baleset pillanatától kezdve követi az érintettek történetét különböző nézőpontokból, például a mentőcsapatok munkáját, a történtek túlélőkre gyakorolt hatását és a szórakozóhely szervezőinek hanyagságát. A fiktív minisorozat az áldozatok családjainak küzdelmét hangsúlyozza, akik mind a mai napig - egy évtizeddel később - az igazságot keresik.
#2

77 Lockwood és tsa.  (2023)

(8)

akció | dráma | kaland

Netflix

Adott egy aprócska szellemvadász-ügynökség, amelyet két tinédzser fiú és egy újonnan érkezett, látnoki képességekkel megáldott lány vezet. A renegát triónak az a sorsa,... több»

Egy brit misztikus fantasy, ami az egyik olyan Netflix-produkció, amit nagy érdeklődéssel várnak a nézők. A szinopszis alapján egy látnoki képességekkel megáldott lány csatlakozik egy szellemvadász csapathoz, és szembenéznek London legveszélyesebb kísérteteivel. A főbb szereplők Ruby Stokes, Cameron Chapman, Ali Hadji-Heshmati és Jack Bandeira.
#1

61 A magadfélék  (2023)

(6) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»

A magadfélék egy hamarosan bemutatásra kerülő amerikai vígjáték Kenya Barris rendezésében, amelyet Jonah Hill-lel közösen írt. A filmben olyan színészek szerepelnek, mint Eddie Murphy, Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus, Lauren London, Sam Jay, Molly Gordon, Mike Epps, Nia Long, Deon Cole, Rhea Perlman és David Duchovny. A film és újdonsült párt és családjukat mutatja be az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs különbségek közepette.