2018.01.16 12:37 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
0

Ennél még az X-faktor is jobb...

Én barátnőm unszolására a második részt is moziba néztem, és azok közé tartozom, aki férfi létére is megtalálta a film szórakoztató oldalát, és a sok női csacsogás mellett találtam élvezhető dalokat, vagy poénokat. Ezért is nem húztam annyira számat, hogy el lettem csalva megint a harmadik részre. Viszont sajnos mindketten csalódtunk. A harmadik rész minden téren kilóg a sorból, és szerintem széles körben csalódást okoz a nézőknek.

Első sorban a zenék; amiről a Tökéletes hang filmek készültek, mégis ebben a részben kiábrándító mennyire kevés éneklés jutott. Ezt a musical kategóriába semmiképp sem lehet besorolni. 4-5 számnál nem lehetett benne több, de azok is rövidek és nem feltétlen vitt el egy jelenetet. Ami a daloknál is kevesebb volt az a poén... Rebel Wilson kapott főbb szerepet e téren, de valami gyalázat. Nem tudom, hogy miért emelték ki ennyire a csapatból egy ,,saját történettel" de gondolom azzal mindenki egyet tud érteni, hogy kevés egy filmet, ilyen karakterre építeni. Rém irritáló arra alapozni egy mozit - egy harmadik részre könyörgöm - hogy igen ő alpári, ő kövér, és erre még jobban játszunk rá mint eddig.

Ennél még az X-faktor is jobb...

A harmadik tényező, pedig a film lezárása... eddig kaptunk egy remek koreográfiával megspékelt finálét, ami az utolsó mentsváram lett volna a mozival kapcsolatban. Mire elkezdődött volna a ,,show" már a stáblistát láthattam. Komolyan amit kaptunk színpadi szereplést, egy tévében látott Megasztár, X-faktor-féle műsorok is többet tudnak nyújtani...

Sajnos ez a Tökéletes hang 3 jelzi, hogy semmi szufla nem maradt a szériába. Utoljára a Másnaposok harmadik részénél volt érezhető, hogy a trilógiává bővítés inkább csak rontja azt, amit eddig felépítettek. Nem kell erőltetni ezt több résszel, rém gyenge lesz a végeredmény. Itt az intő jell, hogy a Bellák ideje lejárt...

vígjáték | zenés

Anna Kendrick és Rebel Wilson vezetésével visszatér a TÖKÉLETES HANG szereplőgárdája a harmadik résszel a nagysikerű 2015-ös második rész után, amely minden idők legnagyobb... több»

0