2023.10.31 17:17 Yosihiro Olvasottság: <100x
2

ABolygó neve .Föld

Így az öt évad tekintetében azt kell mondjam az átlagostól kicsit fentebb értékelem ezt a sorozatot mivel tud pluszt adni, érdekes és bár színvonalban nem üti meg a négy csillagot mégis valahol legbelül egy értéket képvisel. Az idegen megjelenése a Földön nem biztos, hogy ilyen szituációkat hozna és mégis mintha előkészítenénék az embereket erre az opcióra. Embreszerű lények csodás tudás birtokában a béke előtérben. Na igen és ami mögötte van az jól szimbolizálja ez a sorozat.

Voltak kimondottan jó részek és legfőképp az emberi tulajdonságokra rámutatva. Bár a technológia még nem jutott el erre a szintre, de ami késik nem múlik. Bátran merem ajánlani hiszen remek kikapcsolódás még akkor is ha sablonos történések jönnek sorra és a végkifejletet csupán a harmadik évadtól kezdjük megérteni. Az emberi érzelmek terén pedig a szerelem, szeretet és a kapzsiságot tudom kiemelni ami a fő gerincét adja ennek a műnek.

ABolygó neve .Föld

Igazi akciót nem kapunk némi számítógépes megoldást és pár jelenetet ami engem a 90-es évekbeli filmekre emlékeztet és az bizony jól sikerült. Kiemelni a színészeket nem fogom mert így összességben nézem adom ezt az értékelést. Kár, hogy nem tudták végigvinni az első évad szereplői az évadoikat és bár próbálták a végére ismerős arcokat visszahozni, de szerintem ezzel sem tudtak emelni a színvonalaon. Valahol a történetvezetést én aprólékosnak találtam és lehetett volna jobb is. Hát ennyit tudtam mondani erről a sorzatról és remélem olvashatok majd más kommentet is erről. Üdv Yos

akció | dráma | misztikus | sci-fi

Amikor egy idegen faj érkezik a Földre, ajándékokat hozva az emberiségnek, néhány gyanakvó ember megpróbálja felfedezni, hogy mik az új jövevények valódi tervei, majd és... több»

2