Film tartalmak

A Fright Night-ban Gerri Dandridge napközben egy szexi professzor, azonban éjszakánként vámpírrá változik, aki ellenálhatatlan vágyat érez a vérre. Am... több»

46 Ladrones  (2015)

A Ladrones című vígjáték két főhőse azt kapta  feladatul, hogy visszaszerezzék egy szerény és szorgalmas közösség földjét, melyet egy szívtelen, de gy... több»
Mr. Poppy és a Szent Bernadett növendékei visszatértek! Amikor új tanáruk, Mr. Shepherd elveszti az emlékezetét a szamárral, Archie-vel egyetemben, a ... több»
A Shaolin Daredevils című akciófilmben hősök egy csoportja, miután egyik fívérük meghalt, megpróbál a rosszfiúk közé férkőzni, hogy megtorolják veszte... több»
Az Utawarerumono című japá fantasy történetében egy sebesült férfi egy kis faluban tér magához, miután megmentette az életét egy orvos gyakornok. Semm... több»
Az ifjú T.S. Spivet egy montanai tanyán él szüleivel, a tőle teljesen különböző vadóc ikertestvérével és nővérével, aki arról álmodozik, hogy egyszer ... több»
A halálosan beteg Roseanna utolsó kívánsága, hogy férje a falucska temetőjében helyeztesse örök nyugalomra. Oda, ahová a kislányukat temették. Csakhog... több»