Értékelések (16)

2024. 04. 26.
Jajjaj, ez elég ratyi lett... a forgatókönyv és a rendezés csak egy nagy katyvasz tele klisékkel. Unalmas az egész és csak idegesítő, remélem Aaron Eckhart kapott legaláb... több»
2024. 04. 01.
A poénok a legtöbb esetben elég laposra sikeredtek. Mármint romantikus vígjátéknak elmegy, de nem kell tőle túl sokat várni. Tényleg csak akkor nézzétek meg, ha nagyon-na... több»
2024. 02. 02.
Alapvetően az ötletet nem értettem, ami szerint fogunk egy abszolút középszerű filmet és csinálunk belőle egy sorozatot - ami rosszabb lett, mint az eredeti, ami már így ... több»
2024. 01. 22.
Legalább rövid és nem kell sokat gondolkodni rajta. Egy aránylag decens ausztrál film, az egyik problémája, hogy nagyon igyekszik amerikainak látszani. A helyszínek szeri... több»
Igazán kedves kis mese, én szerettem az első részt is, csak épp a folytatás nem sikerült annyira "kalandosra", ettől függetlenül érdemes beülni rá a családdal, bár szerin... több»
2023. 04. 03.
Kár a rövidebb időtartamért. Mindent élveztem, a játékokból ismert dalokat, az ismerős dalokat (valószínűleg minden, ami csak eszedbe jut ezen a kifejezésen), az akciót, ... több»
2022. 04. 23.
Hihetetlen, de ez a történet még így is nagyon megrázó. Szerintem ezt mindenkinek látnia kell. Engem nagyon megérintett egyszerűen.... több»
2020. 12. 23.
Nem tudom, hogy pontosan mi volt a cél ezzel a filmmel, mert az általam ismert gyerekek egyáltalán nem ilyenek, és persze, tudom, hogy ez egy film, de valami szerintem n... több»
2020. 12. 19.
Nem tudom, hogy pontosan mi volt a cél ezzel a filmmel, mert az általam ismert gyerekek egyáltalán nem ilyenek, és persze, tudom, hogy ez egy film, de valami szerintem n... több»
2020. 10. 19.
Nagyon jó, hogy végre kapunk egy kicsit az újragondolt ázsiai kultúrából, ami mellett a történet egy csomó egyéb dologról is mesél - hogyan lépjünk túl a tragédiákon és a... több»

71 Tenet  (2020)

2020. 10. 01.
Az tuti, hogy én még most is agyalok mindazon, amit láttam. Szerintem irtó jól össze van rakva a film, bár a végére a csavar az már talán nem is hiányzott annyira, egysz... több»
2020. 01. 04.
ha valaki volt már kamasz, akkor nagyon tud azonosulni ezzel a filmmel, nagyjából minden egyes mondatával. És ha valaki volt már kamasz, akkor ezt most milyen jó kívülről... több»
2019. 09. 19.
Kvázi az újragondolt Tom & Jerry, de nagyon jól áll az egésznek a stílus és a történet. Remek kis komédia, felnőtt fejjel is élvezhető. ... több»
2019. 02. 16.
Nem csak amiatt szeretem nézni, mert nagyon jóízűen és jókat esznek benne, hanem azért is, mert az ételt magát egy sokkal tágabb értelmezésbe ágyazzák, és ettől tök infor... több»
2016. 02. 13.
Erős közepes, de szerintem még így is nagyon elnéző voltam. Nem igazán értem, hogy mi is lehetett a szándékuk az alkotóknak...Nagy kár érte.... több»
Igazi, kötelező darab a Batman-rajongóknak, mert szépen göngyölít fel esetlegesen félbehagyott szálakat, és tekinti az az egész Batman-univerzumot. Szinte alig marad ki b... több»