10(!) új streaming sorozat érkezik a jövő héten, itt a teljes lista (Netflix, HBO Max, Apple TV+ - 42. hét, 2023)

Durván sűrű lesz a következő hét a sorozatrajongók számára. Amióta a streaming világát éljük, a nagyobb szolgáltatók és platformok valósággal ontják magukból a tartalmakat. Jövő héten például nem kevesebb mint tíz új premierre készülhetünk, köztük néhány régóta várt folytatással és néhány kifejezetten ígéretes újdonsággal. Mutatjuk is, mikre csaphattok le jövő héten.

#10

valóságshow

Netflix

Ebben a valóságshow-ban a játékosoknak szövetségeket kell kötniük, és harcolniuk kell azért, hogy a vadonból egy luxusvillába költözhessenek, ahol hatalmas pénzdíjat nyerhetnek. több»


Szereplők: Jessimae Peluso
Ebben a valóságshow-ban a játékosoknak szövetségeket kell kötniük, és harcolniuk kell azért, hogy a vadonból egy luxusvillába költözhessenek, ahol hatalmas pénzdíjat nyerhetnek. Premier október 20-án a Netflixen.
#9

animáció

Netflix

A sorozat hetedik évada a Bridgeton középiskola immár tizenéves diákjait követi a középiskola felé vezető úton. A változás az egyetlen állandó, mivel minden szereplőnek új... több»

A sorozat hetedik évada a Bridgeton középiskola immár tizenéves diákjait követi a középiskola felé vezető úton. A változás az egyetlen állandó, mivel minden szereplőnek új iskolával, új barátokkal, új ellenfelekkel és új hormonszörnyekkel kell szembenéznie. Évadpremier október 20-án a Netflixen.  
#8

72 Doona!  (2023)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy elsőéves egyetemista és egy befutott női popbálvány románcát követhetjük nyomon a sorozatban. több»

Rendező: Jung Hyo Lee
Szereplők: Suzy Bae, Se-Jong Yang
Egy elsőéves egyetemista és egy befutott női popbálvány románcát követhetjük nyomon a sorozatban. Premier október 20-án a Netflixen.
#7

58 Teremtmény  (2023)

(2)

dráma | sci-fi | történelmi

Netflix

Ziya, a kalandvágyó, lázadó és izgatott fiatal orvostanhallgató legnagyobb vágya, hogy nagyon jó orvos legyen, és meggyógyítson sok olyan járványt, amelyre az orvostudomány nem... több»

Ziya, a kalandvágyó, lázadó és izgatott fiatal orvostanhallgató legnagyobb vágya, hogy nagyon jó orvos legyen, és meggyógyítson sok olyan járványt, amelyre az orvostudomány nem talál gyógyírt. De mi történik, amikor a belső szörnyeteg feltámad? Premier október 20-án a Netflixen.
#6

dráma | krimi | thriller

Netflix

A hetedik évadban kiderülhet, ki volt a rejtélyes támadó, aki rálőtt hőseinkre, és megtudhatjuk, mindenki túlélte-e a támadást. több»

A hetedik évadban kiderülhet, ki volt a rejtélyes támadó, aki rálőtt hőseinkre, és megtudhatjuk, mindenki túlélte-e a támadást. Évadpremier október 20-án a Netflixen.
#5

65 Neon  (2023)

(1)

vígjáték | zenés

Netflix

Három barát egy floridai kisvárosból költözik el, abban a reményben, hogy Miamiban a reggaeton világában érvényesülni tudnak. több»

Három barát egy floridai kisvárosból költözik el, abban a reményben, hogy Miamiban a reggaeton világában érvényesülni tudnak. Premier október 20-án a Netflixen.
#4

83 Testek  (2023)

(12) (1)

dráma | krimi | történelmi

Netflix

Négy nyomozó története négy különböző londoni korszakban, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben nyomoznak. több»

Négy nyomozó története négy különböző londoni korszakban, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben nyomoznak. Premier október 19-én a Netflixen.
#3

dokumentum

Apple TV+

Csatlakozz Lionel Messihez, aki megkezdi pályafutása következő fejezetét, megrohamozva Észak-Amerikát és a Major League Soccert, új korszakot nyitva az Inter Miamival és... több»


Szereplők: Lionel Messi
Csatlakozz Lionel Messihez, aki megkezdi pályafutása következő fejezetét, megrohamozva Észak-Amerikát és a Major League Soccert, új korszakot nyitva az Inter Miamival és csapattársaival. Premier október 18-án az AppleTV+-on.
#2

dokumentum | horror | krimi

Netflix

Ez a sötét dokumentumfilm újrajátszások és házi videók segítségével vizsgálja egy fiatal fiú látszólagos megszállását és az azt követő brutális gyilkosságot. több»

Ez a sötét dokumentumfilm újrajátszások és házi videók segítségével vizsgálja egy fiatal fiú látszólagos megszállását és az azt követő brutális gyilkosságot. Premier október 17-én a Netflixen.
#1

animáció | kaland | vígjáték

HBO Max

Rick és Morty visszatértek, és minden eddiginél hűségesebbek önmagukhoz! Ebben a hetedik évadban sincs hiány fordulatokban: Mi ütött Jerrybe? Az ördög Summerbe öltözik? És... több»

Rick és Morty visszatértek, és minden eddiginél hűségesebbek önmagukhoz! Ebben a hetedik évadban sincs hiány fordulatokban: Mi ütött Jerrybe? Az ördög Summerbe öltözik? És vajon visszamennek-e valaha is a gimibe? Évadpremier október 16-án az HBO Maxon.