Russell Crowe egy olyan képpel szórakoztatta követőit a közösségi médiában, amelyen a római Colosseum előtt látható. Lásd a galériánkat.

Crowe családi nyaraláson van, ennek keretén belül pedig leugrottak a Colosseumba, hogy megnézzék az olasz főváros számos történelmi nevezetessége közül az egyik legjelentősebbet.

"Elviszem a gyerekeket megnézni a régi irodámat" - utal a képaláírásban a kultikus filmjére. Crowe a Gladiátor című filmben játszott szerepéért a legjobb színésznek járó Oscar-díjat nyerte el.

A produkció 2000-ben mutatták be Ridley Scott rendezésében, Crowe mellett pedig a további főbb szerepeket Joaquin Phoenix, Connie Nielsen és Oliver Reed játszották.

Crow jelenleg Rómában tartózkodik párjával, a 32 éves színésznővel, Britney Theriot-val és fiaikkal, a 16 éves Tennyson Spencer Crowe-val és a 18 éves Charles Spencer Crowe-val.

Az Egy csodálatos elme sztárja a Trevi-kútról is osztott meg képet a közösségi médiában, és közös fotókat is készített olasz rajongóival.

Ha újranéznéd a Gladiátort, a Netflixen és az HBO Maxon is megteheted, és ha van előfizetésed valamelyik szolgáltatónál, rögtön a mafabos adatlapról is elindíthatod a lejátszást itt.