Az ABC megújította a Nathan Fillion főszereplésével készült Az újonc sorozatot a hetedik évaddal, miután a hatodik évad is nagyszerű nézettséget ért el.

Az Alexi Hawley által készített és a Lionsgate Television által gyártott bűnügyi dráma az elmúlt közel hat év legnézettebb epizódjával kezdte a hatodik évadot, amely 35 nap után 11,92 millió nézőt vonzott a különböző platformokon. Ez a nézettség 14%-os növekedést jelent az ötödik évad átlagához képest, és a legmagasabb 35 napos nézettséget 2018 októbere óta.

A sorozat hatodik évadának premierje a felnőtt 18-49-es demográfiai célcsoportban is jelentős növekedést könyvelhetett el, és a legjobb 35 napos multiplatform nézettséget érte el a sorozat első, 2018-as évada óta.

Az újonc 4 évada a közelmúltban debütál a Netflixen. Ha még nem kezdted el, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

83 Az újonc  (2018)

akció | dráma | krimi | vígjáték

A negyven éves John Nolan otthagyja kényelmes, kertvárosi életét, hogy Los Angelesben rendőrként dolgozzon. Be kell bizonyítania, hogy tud élni a második esély lehetőségével.  több»