Bár a kritikusok alaposan szétszedték Csaló csajokat, a hazai nézők rá sem hederítettek a negatív visszhangokra.

Nem sokon múlt, hogy az Anne Hathaway és Rebel Wilson nevével fémjelzett Csaló csajok döntse meg a Bosszúállók: Végjáték hazai egyeduralmát. Amíg a tengerentúlon a Pokémon: Pikachu, a detektív jelentett veszélyt a Marvel harmadik fázisának fináléjára, addig itthon a szóban forgó vígjáték került közel ahhoz, hogy átvegye a hétvégi bevételi toplista első helyét.

Bár a 3D-s jegyeladások miatt a bevételi különbség kevésbé árulkodó, de a nézőszámot elnézve valóban szoros meccset vívott a két film a nézők kegyeiért. A Csaló csajokra ugyanis mindössze 273-mal kevesebb jegy kelt el a hétvégén, mint a Végjátékra, ami a 66 ezres nézőszám mellett valóban elenyésző különbség.

Nem szerepelt rosszul a Pokémon-mozi sem, mely a dobogó harmadik fokát szerezte meg 31 ezer nézővel és 49 millió forintos bevétellel. James Gunn várva várt horrorja, a BrightBurn – A lángoló fiú azonban nem mozgatta meg a magyarországi mozizókat, hiába az erős kampány, a filmre végül csak 9800 mozijegy kelt el a premierhétvégén.