A dühös madarak legyűrték Amerika kapitányt

Az Angry Birds film könnyedén behúzta az első helyet a hétvégi amerikai bevételi listán.

Bár az Angry Birds - A film lett a hétvége legnézettebb filmje, a produkció némileg a várakozások alatt teljesített. A vegyes kritikai fogadtatású mobilos játékból lett animációs alkotás 39 millióval zárta a hétvégét. Mindenesetre már ez is elég volt a trónfosztáshoz, ugyanis az Amerika Kapitány: Polgárháború három héttel a premierjét követően a második helyre esett vissza. Emiatt azonban biztosan nem bosszankodnak a Marvelnél, ugyanis a film nem csak a kritikusok, de a közönség körében is igen nagy népszerűségre tett szert, bevételei pedig már átlépik az 1 milliárd (!) dollárt.

Kevésbé lehetnek boldogok a Rossz szomszédság 2 alkotói, mert bár 21,8 millióval sikerült megcsípniük a harmadik helyet, azonban ez jócskán elmarad attól a 49 milliótól, amire a két éve bemutatott első rész tett szert a premierhétvágén.

A negyedik helyet a hamarosan nálunk is látható vígjáték, a Rendes fickók szerezte meg, azonban mindössze 11,2 millióval tudott zárni. Hiába imádja a kritika Shane Black (Durr, durr és csókVasember 3) filmjét, és hiába az olyan A-listás főszereplők, mint Ryan Gosling és Russell Crowe, a film voltaképpen hidegen hagyta a nézőket.

A teljes bevételi listát ide kattintva a box office felületünkön találjátok.

vígjáték

Mac és Kelly szeretne túladni otthonukon, azonban amikor egy lányszövetség költözik a szomszédba, vevőjük visszamondja az ajánlatot. Csakhogy az ügy egyre égetőbbé válik,... több»

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók: Ultron kora eseményeit követően a világ kormányai határozatban döntenek arról, hogy szabályozzák a szuperhősök tevékenységeit. A határozat megosztja a... több»

animáció | családi | vígjáték

Az Angry Birds című animációs film története egy paradicsomi szigeten játszódik, melyet boldog, röpképtelen madarak népesítenek be. Közéjük tartozik a heves vérmérsékletű... több»